values
Creativity
business

Välkommen att utveckla din idé till nästa nivå i vår nya kurs. Under kursens gång arbetar du med din affärsidé genom att utforma en affärsplan - inspirerat av kursens unika material. Vi bjuder in gäster från olika företag med varierande bakgrunder och erfarenheter som hjälper dig att ta din affärsplan till nästa nivå. If you’re ready! får du möjlighet att pitcha din affärsidé till drakar.

Syftet med Changers Game är att inspirera till att stärka din idé genom teoretisk och praktisk kunskap. Kursen ger dig även förståelse kring värderingar, hållbarhet och business. 


Formatet är 3 veckor, 3 gånger i veckan, 2h per tillfälle.

Begränsade platser med urvalsprocess. 

 

Anmäl dig

Namn *
Namn
2-3 meningar, vi är så nyfikna!
En idé kan vara allt ifrån en tanke, till en färdig produkt.
Teknik *
Du behöver en dator eller Ipad för att kunna genomföra kursen.
Motion-Still-2018-02-12.GIF

Ayman Ammouri
Kursledare
ayman@changershub.se

Använder sitt yrke som revisor för att stötta andra entreprenörer. Jobbar idag på Grant Thornton som är utsedd till Sveriges Bästa Arbetsgivare, och genom Changers Game kommer han fortsätta att utveckla sin egen dröm om att ge entreprenörer allt de behöver för att finslipa sina idéer till max.

VART

Changers Hub HQ
Rotemannavägen 29
145 57 Norsborg

Tunnelbana: Alby

Vägbeskrivning: Gå av tunnelbanestation Alby. Gå ut mot torget. Ta första vänster, upp på en liten backe. Följ Albyvägen tills du kommer till vårt stora gula hus, ca 6 min.


KURSENS TIDER & DATUM

V.13-15 Tis-Tors
Kl 18.00-20.00


happy news!

KICK-OFF MED BERGHS
21 Mars kl.18-20

Kick-offen är öppen för alla, med möjlighet att anmäla sig till kursen direkt på plats. Perfekt för er som vill veta mer om Changers Game. Gästas av inga mindre än skolan som är proffs på kreativitet; Berghs School of Communication.