- anmälningen ÄR stängd -


OM KURSEN

En av våra kärnkurser och omåttligt populära Den Unga Entreprenörens Hemlighet är tillbaka. Med både fantastiska resultat och fantastisk feedback av föregående tre kurser öppnar vi anmälningarna för dig som vill nå framgång som entreprenör. Känner du också på dig att du har vad som krävs för att bli en entreprenör? Har du tröttnat på att vara anställd? Eller har du som många andra gått och spånat på en idé ett par år och helt plötsligt så har någon annan hunnit starta ett företag som gör ljust det du tänkt på, på grund av att du inte tog tag i det direkt? Bra, då är det här rätt för dig! Ansök snabbt och se till att det skapas nya resultat i ditt liv, det är begränsat antal platser.

Åldersgränsen för kursen är 17-30 år. Kursen är en intensivkurs på sammanlagt 5 veckor och 10 kurstillfällen, två gånger i veckan. Lektionerna är på måndag- och onsdagskvällar kl 18-21 i Changers Hub. Det bjuds på föreläsningar, hemuppgifter, övningar och coachning. Kursen är helt kostnadsfri i motprestation att man närvarar. Samtliga deltagare får diplom vid kursslut.

Frågor? Maila Rojhat på rojhat@changershub.se!


SCHEMA

Kursen är måndag- och onsdagskvällar kl 18-21 i Changers Hub.

12/10 - Kursstart!
17/10
19/10
(24/10 - ingen lektion!)
26/10
31/10
2/11
7/11
9/11 - Avslut och diplomutdelningOM ROJHAT

Rojhat Telo
Kursansvarig: Den Unga Entreprenörens Hemlighet
LinkedIn - rojhat@changershub.se

Rojhat är en ung entreprenör, säljare och föreläsare som brinner för att inspirera, hjälpa och vägleda människor till att leva det sätt de alltid drömt om. Han tror stenhårt på att framgång kommer när man kombinerar en dröm med hårt arbete och disciplin. Rojhats kurs Den Unga Entreprenörens Hemlighet är fylld av positiva vibes och motivation till att ta första steget mot drömlivet.