Back to All Events

Från medborgare till medskapare

  • Changers Hub HQ Rotemannavägen 29 145 57 Norsborg Sweden (map)

RAISE YOUR VOICES!

Changers Hub och Botkyrka Kommun åker i år till Almedalen under temat “Från medborgare till medskapare” för att hålla demokrati-labbar. Vi vill ta med ER agenda!

Måndag 26 mars kl 19-21 bjuder Changers Hub in alla medborgare i Botkyrka Kommun till en workshop. Vi vill höra era perspektiv och idéer inom jobb, boende och utbildning i Botkyrka. Det är ni som känner utmaningarna bäst, och vet vad det finns för potential. På Changers Hub kan ni vara med och skapa utvecklingen själva! Vi vill ta med frågeställningar som är viktiga för just er.

Efter workshopen sparar vi alla perspektiv och går igenom dom med Botkyrka Kommun. En del av dom tar vi med till vår demokrati-labb i Almedalen och hittar lösningar!

Kvällen är även en chans att anmäla sitt intresse för att följa med oss till Almedalen i juli.

Vår vision är att bjuda in er igen vid ett senare tillfälle för att tillsammans hitta lösningar och nya initiativ att testa.

Det här är ett första steg för hur vi kan utveckla vår demokrati genom att föra kommun och medborgare än närmare, och bli medskapare av vår samhällsutveckling.

Workshopen riktar sig till alla medborgare i kommunen, så ta med dina syskon, föräldrar, granne, klasskamrat, kollega, lärare, mormor och kusin.

Bara att dyka upp. Vi hoppas på att samla ett stort gäng.

---------------

VAR: Changers Hub HQ, Rotemannavägen 29, 14557
TUB: Alby.
NÄR: fika 18-19, workshop 19-21

VÄGBESKRIVNING: Changers Hub finns i Subtopia-området. Gå av i Tunnelbanestationen Alby, ta vänster vid torget och följ Albyvägen tills du kommer till vårt gula hus, ca 6 min