Whats happening?

Alla våra events är gratis och öppna för alla, men för vissa events behöver du anmäla dig. En del events sker bara en gång medan andra är "Husets Event", dvs återkommande eventserier.

Mao, din fritid är räddad!Husets event

Husets Event är återkommande eventserier som är skapade och drivs av Changers Hub.

Changers Stories

Vår populära och personliga föreläsningsserie är världens kanske mest personliga och inspirerande offline-upplevelse. Changers Stories är en serie som sker både i huset, men även på väg ut på turné runtomkring Sverige. Mer info på changersstories.se.

Family Cookout

Familjer står som värdar för att leda hungriga besökare genom matlagning, uppdukning och uppätning. Idén kommer från att vi alltid har velat äta det i matlådorna som våra medlemmar hämtar med sig. Eftersom att vi är från världen så har vid dregglat över etiopisk ingera, uruguayansk chivitos, kinesisk gong bao och assyrisk aprach. Och nu är det din chans att få äta maten direkt från matskaparna. Vi uppmuntrar våra medlemmar att hämta syskon, föräldrar, grannar och vänner - this is a family business!

Takeover

Vi tar vårt pick och pack för att besöka Stockholms mest hajpade företag. Takeover är inte ett studiebesök, utan ett kreativt labb hos företag där vi kan lära känna företag på djupet, bredda vårt nätverk och kanske till och med få förverkliga en labb-idé.

Community Mingel

Två gånger per termin, uppstart och avslutning, väljer vi att krydda lite extra för våra medlemmar.