Vad är Changers Hub?

Changers Hub är ett innovationshus i Alby, Botkyrka samt en hub i Stureplan. Utöver coworking space erbjuds även kurser, inspirationsföreläsningar, events och idécoachning. Visionen är att demokratisera framgång så att alla unga får samma möjlighet att förverkliga sina idéer och påverka sin framtid oavsett startsträcka.

Medlemsstatistik

Changers Hub startade sent 2015 och har vuxit otroligt snabbt; medlemsantalet är mer än 1000 medlemmar, kontorsytan har ökat från 20 till 500 kvadratmeter, orterna som medlemmarna kommer ifrån täcker nu Stockholms samtliga tunnelbanestationer i ytterstaden, verksamheten har figurerats i medier såsom Di Digital, SVT, Södra Sidan och P4 samt att teamet bakom Changers Hub har bland annat blivit utsedda till Årets Supertalanger inom kategorin Samhällsbyggarna av Veckans Affärer, Framtidens 99 Mäktigaste av TCO, Årets Digitala Inspiratör av IDG.se/CIO Sweden samt Sveriges Mest Lovade Företagare av Företagarna.

Våra medlemmar är unga vuxna från ytterstadsområdena mellan 16-25 år.


Changers Teamet

Vi är drivna entreprenörer, sociala aktivister och kreativa mångsysslare som önskar att Changers Hub fanns då vi själva växte upp.

 Bild: Ali Pasha,  pashamirdehghani.com

Bild: Ali Pasha, pashamirdehghani.com


Vill du jobba i Changers Hub?

Vem vill inte jobba i kreativa lokaler, hänga med ett energiskt och drivet team, ständigt vara omringad av kreativa unga samt förmåner såsom att gå våra kurser på arbetstid och äta en hel del mat tillsammans? Maila siduri@changershub.se


Bakgrund

Changers Hub är en ideell förening som har sin bakgrund i en helårs förstudie som hette Botkyrkas Banbrytare. Den gjorde vi i samarbete med Tillväxtverket, Vinnova och Botkyrka Kommun. Målet för förstudien var att förstå vilka hinder unga oerfarna entreprenörer möter. Nyckelord från resultatet var att unga är i behov av: kunskap, inspiration och nätverk. Augusti 2015 bestämde vi att starta en verksamhet med underlag från studien och därmed föddes Changers Hub.