Friends of Change

 
Motion-Still-2018-01-22.GIF
 
 

Där entreprenörskap möter teknik och kultur

Vår absoluta styrka och unikitet är vår talangbank med nära 1000 unga talanger som brinner för entreprenörskap, innovationer, kultur och att skapa förändring. En talangbank som ni kan få tillgång till. Vi skräddarsyr partnerskapet för att passa det ni vill ha – och vad vår talangbank är bäst på.

Takeover

Takeover är vårt creative lab; ett sätt för organisationer och medlemmar att ta del av varandras idéer, skapa relation och hitta nya knytpunkter.

Vi, tillsammans med er, tar fram de utmaningar som workshopen ska lösa, sedan projekt- och processleder Changers Hub resten.

 

Sponsring

Din organisation stöttar Changers Hub ekonomiskt. Sponsring kräver noll engagemang i form av tid. Så det är perfekt för er som vet att vi är det bästa som hänt Sverige, men är för busy för ett commitment.

Värdebaserad kommunikation

Vi team:ar upp med modiga organisationer som vill synas och höras genom bruset med tydliga, kreativa och starka budskap. Vi sätter koncept, design, projektleder och genomför. Alla projekt leds av en projektledare från nätverket som säkerställer kvalité, medan resterande talanger agerar producenter, designers, programmerare och andra kompetenser som projektet kräver. Vår styrka är produktion inom events, design och digitalt.

 
 

REDO? KONTAKTA OSS.

Kontakta vår samarbetsansvarig Amanias Abraha på amanias©changershub.se


 
 
Changers Hub visar att det faktiskt finns andra sätt att tjäna pengar på som även ger dig lärdomar och därmed makten att bestämma själv över din framtid. Trots att du startar ifrån noll och inte har den där silverskeden ifrån pappa och mamma.
— Marcus Ziegel, VD, Stockpicker
Changers Hub är en organisation som verkligen gör skillnad, som skapar förutsättningar som i förlängningen ger ringar på vattnet, ringar som kan betyda livsviktiga skillnader för väldigt många.
— Lotta Söderström HR Director, Crane Currency
 
 
Changers Hub är en modigt och bra initiativ som på riktigt hjälper människor att vidga sitt perspektiv och sina vyer för att förstå möjligheterna till vad man kan bli i sitt liv.
— Joakim Kempff Innovationschef, Starcom
Changers Hub har en vilja att öppna upp omvärlden för unga och se att det finns mycket annat i omvärlden, samt har en möjlighet att skapa goda möten mellan olika människor och sammanhang.
— Enhetschef unga vuxna, Botkyrka Kommun
 
 

Våra samarbetspartners

logga_hemsida.png