Changers Hub har sin bakgrund i en helårs förstudie gjord av Fares Hamed och Amanias Abraha i samarbete med Tillväxtverket, Vinnova och Botkyrka Kommun. Målet för förstudien var att förstå vilka hinder unga oerfarna entreprenörer möter. Nyckelord från resultatet var: nätverk, inspiration och kunskap. Augusti 2015 bestämde de, tillsammans med Victoria Escobar och Siduri Poli, att starta en verksamhet med underlag från studien. Kvartetten knådade ihop konceptet som kom att bli Changers Hub.

Idag är vi inte ensamma. Utöver våra hundratals medlemmar har vårt kärnteam vuxit och blivit starkare.

Fares Hamed Grundare & Concept Boss LinkedIn - fares@changershub.se Fares har en förmåga att se helheter och drivs av att tajta koncept till perfektion. Han driver ett företag där musik används som verktyg för att ge den extra dimensionen till varumärken.  På Changers Hub jobbar Fares med att utveckla varumärket ur ett 360-graders perspektiv. Allt ifrån creative direction, till att få in rätt personer och kompetens. Fares har alltid varit socialt engagerad, där Changers Hub bara är en i raden, av antagligen många kommande.

Fares Hamed
Grundare & Concept Boss
LinkedIn - fares@changershub.se

Fares har en förmåga att se helheter och drivs av att tajta koncept till perfektion. Han driver ett företag där musik används som verktyg för att ge den extra dimensionen till varumärken. 
På Changers Hub jobbar Fares med att utveckla varumärket ur ett 360-graders perspektiv. Allt ifrån creative direction, till att få in rätt personer och kompetens. Fares har alltid varit socialt engagerad, där Changers Hub bara är en i raden, av antagligen många kommande.

Siduri Poli Grundare & The Boss LinkedIn - siduri@changershub.se Eftersom att det är jag som skriver alla texter på hemsidan känns det väldigt märkligt att skriva om sig själv i tredje person. Eller skriva om sig själv överhuvudtaget. Men jag ska give it a go. Jag är en mångsysslare som jobbar med att lösa demokratiseringsfrågor. På en nästan besatt nivå. Utöver att bossa i Changers Hub så föreläser jag om digitalisering och entreprenörsskap, samt jobbar med innovationsrådgivning. 

Siduri Poli
Grundare & The Boss
LinkedIn - siduri@changershub.se

Eftersom att det är jag som skriver alla texter på hemsidan känns det väldigt märkligt att skriva om sig själv i tredje person. Eller skriva om sig själv överhuvudtaget. Men jag ska give it a go. Jag är en mångsysslare som jobbar med att lösa demokratiseringsfrågor. På en nästan besatt nivå. Utöver att bossa i Changers Hub så föreläser jag om digitalisering och entreprenörsskap, samt jobbar med innovationsrådgivning. 

 
 
Amanias Abraha Grundare & Business Boss LinkedIn - amanias@changershub.se Amanias har varit entreprenör med socialt fokus sedan tonårstiden. Han har en lång erfarenhet av projektledning både mot den offentliga, privata och ideella sektorn såsom Stockholms Stad,  Fryshuset och på byrån Freshmind med diverse uppdrag. Den gemensamma nämnaren i Amanias arbete är att de ska vara samhällsförbättrande och nytänkande. Amanias har en kandidat i företagsekonomi och har studerat både i Stockholm och Los Angeles. På Changers Hub jobbar Amanias med att få till snygga samarbeten, utveckla verksamheten, sponsring och stipendier. Han är vår money machine som får projektet att flyta (dundra) framåt.

Amanias Abraha
Grundare & Business Boss
LinkedIn - amanias@changershub.se

Amanias har varit entreprenör med socialt fokus sedan tonårstiden. Han har en lång erfarenhet av projektledning både mot den offentliga, privata och ideella sektorn såsom Stockholms Stad,  Fryshuset och på byrån Freshmind med diverse uppdrag. Den gemensamma nämnaren i Amanias arbete är att de ska vara samhällsförbättrande och nytänkande. Amanias har en kandidat i företagsekonomi och har studerat både i Stockholm och Los Angeles. På Changers Hub jobbar Amanias med att få till snygga samarbeten, utveckla verksamheten, sponsring och stipendier. Han är vår money machine som får projektet att flyta (dundra) framåt.

Victoria Escobar Grundare & Community Boss LinkedIn - victoria@changershub.se Victoria är teamets nätverkare, community-manager och stjärna! Victoria är utbildad fritidspedagog och har flera sociala engagemang och yrken i bakfickan. Hon är bland annat kvinnan bakom succékonceptet Friday Inspiration på Fryshuset. I Changers Hub ansvarar Victoria för Storytellers, våra Takeovers, sociala konton, samt högsta chef över att sprida glädje bland våra medlemmar. När Victoria inte är på Changers Hub så jobbar hon som samordnare på Löparakademin.

Victoria Escobar
Grundare & Community Boss
LinkedIn - victoria@changershub.se

Victoria är teamets nätverkare, community-manager och stjärna! Victoria är utbildad fritidspedagog och har flera sociala engagemang och yrken i bakfickan. Hon är bland annat kvinnan bakom succékonceptet Friday Inspiration på Fryshuset. I Changers Hub ansvarar Victoria för Storytellers, våra Takeovers, sociala konton, samt högsta chef över att sprida glädje bland våra medlemmar. När Victoria inte är på Changers Hub så jobbar hon som samordnare på Löparakademin.

Sara Golpagon Grafisk Designer & Art Director LinkedIn - s.golpagon@gmail.com Sara är en grafisk designer som får allt visuellt att stråla. Sara är utbildad på prestigefyllda Berghs School of Communication, jobbat på byrå, frilansat och nu senast designat för svenska modevarumärket J. Lindeberg. När Sara inte skapar magi med Changers Hub's visuella utseende så gillar hon att samla på citat, hänga på Youtube och springa. Ja, springa, då hon jobbar på att bli en bättre löpare. Men hon kommer aldrig att springa snabbare än vad hon får vår grafiska design att rusa i höjden.

Sara Golpagon
Grafisk Designer & Art Director
LinkedIn - s.golpagon@gmail.com

Sara är en grafisk designer som får allt visuellt att stråla. Sara är utbildad på prestigefyllda Berghs School of Communication, jobbat på byrå, frilansat och nu senast designat för svenska modevarumärket J. Lindeberg. När Sara inte skapar magi med Changers Hub's visuella utseende så gillar hon att samla på citat, hänga på Youtube och springa. Ja, springa, då hon jobbar på att bli en bättre löpare. Men hon kommer aldrig att springa snabbare än vad hon får vår grafiska design att rusa i höjden.

Rojhat Telo Kursansvarig: Den Unga Entreprenörens Hemlighet LinkedIn - rojhat@changershub.se Rojhat är en ung entreprenör, säljare och föreläsare som brinner för att inspirera, hjälpa och vägleda människor till att leva på det sättet de drömmer om. Han tror stenhårt på att framgång kommer när man kombinerar en dröm med hårt arbete och disciplin. Rojhats kurs är fylld av positiva vibes och motivation till att ta det där steget du så länge önskat att du vågat.

Rojhat Telo
Kursansvarig: Den Unga Entreprenörens Hemlighet
LinkedIn - rojhat@changershub.se

Rojhat är en ung entreprenör, säljare och föreläsare som brinner för att inspirera, hjälpa och vägleda människor till att leva på det sättet de drömmer om. Han tror stenhårt på att framgång kommer när man kombinerar en dröm med hårt arbete och disciplin. Rojhats kurs är fylld av positiva vibes och motivation till att ta det där steget du så länge önskat att du vågat.

Vill du också vara en del av ett team fyllt av nytänk, drivkraft och kreativitet? Maila oss! Vi håller ständigt ögonen öppna efter nya talanger och personligheter som passar vår spirit. hello@changershub.se

Vill du också vara en del av ett team fyllt av nytänk, drivkraft och kreativitet? Maila oss! Vi håller ständigt ögonen öppna efter nya talanger och personligheter som passar vår spirit. hello@changershub.se