TECHNOLOGY IS THE FUTURE, WE KNOW IT AND NOW YOU KNOW IT.

Utbildningen Changers Tech ger dig en introduktion till framtidens yrken inom tech. Kursen är utformad att ge dig tekniska färdigheter i Java script samt en bredare förståelse av de olika områdena inom tech-branschen.

Changers Tech är framtagen för att ge dig en unik möjlighet att träffa företag och bredda ditt nätverk samt hämta inspiration inom tech och it-branschen.

KOMMER SNART
Binette Seck

Binette Seck har en bakgrund inom tech och har länge jobbat med att engagera fler unga inom branschen. Hos Changers Hub driver hon programmeringskursen Changers Tech.

Binette@changershub.se

Partner

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%