Kursstart

5

April

TECHNOLOGY IS THE FUTURE, WE KNOW IT AND NOW YOU KNOW IT.

Utbildningen Changers Tech ger dig en introduktion till framtidens yrken inom tech. Kursen är utformad att ge dig tekniska färdigheter i Java script samt en bredare förståelse av de olika områdena inom tech-branschen.

Programmet är utformad att ge dig grundläggande förståelse inom Front-End programmering. Med fokus på HTML, CSS, Java script samt de mest attraktiva frameworks för webbutveckling får du en bredare förståelse av de olika kompetenserna inom tech-branschen.

OMFATTNING
Kursen går tre gånger i veckan under 12 veckor.Kursen kommer att gå mestadels digitalt med vissa fysiska tillfällen på måndag, tisdag och onsdag. Tisdagar och onsdagar är lärarledda och måndagar är lektionstid med eget arbete i grupper och tillsammans med coacher.

Dagar: 
Måndag, tisdag och onsdag (obs avvikelser kan förekomma pga röda dagar)

Tid: 18:00 - 21:00

Plats: Changers Hub (Kista/Alby) & Zoom (Digitalt)

Detaljerat kursschema skickas ut vid antagning.

KURSINNEHÅLL

  • Introduktion till TECH-världen
  • Praktiska och teoretiska utbildningstillfällen
  • HTML/Design, grundläggande webbdesign, wireframes och prototypes, enklare sites, verktyg.
  • JavaScript
  • Inspiration och nätverkstillfällen
Anmäl dig här!
Binette Seck

Binette Seck har en bakgrund inom tech och har länge jobbat med att engagera fler unga inom branschen. Hos Changers Hub driver hon programmeringskursen Changers Tech.

Binette@changershub.se

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%