Kursstart

24

November

CHANGE THE GAME WITH CHANGERS GAME

Changers GAME är kursen för alla som vill utvecklas i sitt entreprenörskap. Här kommer du att få lära dig ingredienserna bakom en framgångsrik affärsidé, som också kan bidra till samhällsutveckling, hållbarhet och att leda vinst med värderingar.

Du får möjlighet att utveckla din förståelse kring de ekonomiska, marknadsmässiga och organisatoriska delarna av ett bizzniz mindset.

Del 1: Varför gör jag det jag gör?

“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.”

Digitalt 18:00-20:00

Del 2: Hur leder jag mig själv och andra?

Ledarskapsteori, att fatta beslut, att leda sigsjälv och andra och agera handlingskraftigt.

Digitalt 18:00-20:00

Del 3: Hur bygger jag min bizznizz?

Att bygga en hållbar affärsmodell. Tex value proposition, dvs vad erbjuder jag. Revenue streams, var och hur får jag in pengar osv.

Digitalt 18:00-20:00

Del 4: Where´s the money at?

Hur får vi in våra första kapital? Vart finns pengarna?

Digitalt 18:00-20:00

Del 5: Hur kan jag vara säker på att min bizznizz kommer funka?

Testning och prototyparbete.

Digitalt 18:00-20:00

Del 6: Hur skapar jag HYPE kring min bizzninzz?

Att branda sig, pitcha, marknadsföra och skapa hype hype hype!

Digitalt 18:00-20:00
Anmäl dig nu
Ayman Ammouri
Ayman är vår multitasker och serieentreprenör. Med bakgrund inom ekonomi och entreprenörskap driver han Changers GAME för att du ska ta din idé till nästa nivå.

Ayman@changershub.se
Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%