Kursstart

4

NOV

CHANGERS GAME: MUSIC MONEY FLOW

Stim är en upphovsrättsorganisation med 90 000 anslutna musikskapare och musikförlag. Deras huvudsakliga uppdrag är att se till att musikskapare får ersättning för sin musik. Närmare 100 000 musikskapare och förlag är anslutna till medlemsorganisationen Stim, som jobbar för att låtskrivare och kompositörer ska få betalt för sin musik – oavsett om den framförs live, spelas offentligt, streamas eller används i tv och film. Den 28e oktober kommer dem till Changers Hub/Changers Studio för ett seminarium i hur du hämtar ut din ersättning för musiken du skapar/medverkar på kopplat till dem.  

Nivå
För er som producerar och skapar musik som streamas.

Innehåll
Vilka är stim, Hur fungerar dom? Varför är det viktigt att ha koll? Genomgången ger dig first hand knowledge och möjligheten att ställa alla frågor du någonsin undrat kopplat till din ersättning från stim, now is the time!

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%