CHANGERS PRO

Coachningsprogrammet är hjärtat i Changers Hubs verksamhet.Hit söker sig unga som vill ha bollplank, stöttning, nischad kompetens och dörröppnare för att de ska kunna komma framåt med sina idéer och projekt. 

VEM KAN BLI COACHAD?
Coachingprogrammet är till för medlemmar i Changers Hubs nätverk, så det första du behöver göra att att signa upp dig med din idé. Det är gratis men du behöver vara medlem. 

Vår prioriterade målgrupp är mellan 16-29 år gammal från stockholms ytterstadsområden. Tillhör du inte denna grupp så gör vi en särskild bedömning och i mån av plats kan du få en plats.

VAD FÖRVÄNTAS AV MIG OM JAG SÖKER?
Att du har tid att driva relationen med din coach. 

VEM KAN BLI COACH?
Vi söker dig som kommit en bit på vägen, du kanske jobbar eller driver företag. Du kanske frilansar, är en professionell inspiratör eller coach. Du har en förståelse för de hinder som ungdomar och unga vuxna möter på vägen mot att förverkliga sina ideer, drömmar och mål. Du kanske inte känner igen dig i beskrivning men har en spetskompetens som du tror att målgruppen skulle ha nytta av. 

VAD FÖRVÄNTAS AV EN COACH?
Att du har tid att engagera dig och vara tillgänglig för din adept är en förutsättning. Coachningen sker one on one, i vissa fall coachar man en idé som drivs av två eller fler personer vilket går bra förutsatt att alla är överens.

HUR GÅR DET TILL? 
Alla adepter och coacher behöver registrera sig via anmälan nedan.  Vi tillämpar en behovsanpassad urvalsprocess för matchning med en adept.

  • Besked om tilldelad coach sker löpande.

Tänk på att uppge korrekt telefonnummer och adress då vi kommer att kontakta dig.


Om du har frågor avseende coachingprogrammet kan du höra av dig till neda@changershub.se eller sorraya@changershub.se

Anmäl dig som coach:  https://www.lyyti.in/coacher2021
Anmäl dig som adept:  https://www.lyyti.in/adepter_2021

ANMÄL DIG SOM ADEPT
Neda Khezerian
Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%