Kursstart

29

SEP

CHANGERS TEST DRIVE

Entreprenörskap har sedan start varit en stor del av Changers Hubs DNA. Det som startades som Changers Game, vår entreprenörskurs satte grunden för ett växande intresse inom entreprenörskap. Changers Testdrive är en påbyggnad av det vi startade way back, nu med fokus på att ta sig an en digitaliserad värld.

Tillsammans med inkubatorn Sting lanserar vi nu det första programmet med fokus på innovativa idéer som passar i en digitaliserad värld, du har nu även möjlighet att ansöka tillsammans med ditt team. Programmet är designat för peer-to-peer, dvs ni kommer tillsammans med tolv andra grupper arbeta utifrån en plan med mål att testa om iden ni har kan lösa utmaningar i samhället, vardagslivet eller hey ni kanske sitter på lösningar kopplat till att underlätta komplicerade grejer i vardagen?

Vilka är Sting

Sting, utnämnd till ’världens bästa inkubator’ har hjälpt entreprenörer bygga och skala upp Startups sedan 2002. De bolag som antas till Sting får tillgång till erfarna affärscoacher och mentorer, investerarnätverk, Startup-community och mycket mer. 370 bolag har gått Stings program sedan starten, varav några är Airmee, Sellpy, Karma, Yubiko och Sizzle.

Vem kan ansöka

Programmet är till för er som tror att ni sitter på en lösning på ett problem som fler hade haft nytta av att lösa. Kanske är det en tjänst, produkt eller en app. Ni behöver inte ha praktiskt börjat arbeta med ideén men ni ska ha bestämt att det är just detta ni vill testa. I ansökan är det viktigt att beskriva er ide, status på hur långt ni kommit. Har ni redan startat får ni gärna länka till era sociala medier eller bifoga en presentation.

Till detta program prioriterar vi vårt community, du och ditt team behöver vara medlemmar i nätverket (obs, gratis) och vi ser att ni också tillhör den primära målgruppen som är 16-29 år.

Programdetaljer

Programet består av fyra workshopmoduler som kommer att ta er igenom följande steg:

  • Testa din ide och lär dig utvärdera resultatet - 29/9
  • Skaffa dina första kunder och bygg ett vinnande team - 13/10
  • Finansiering och pitch - 27/10
  • Pitch och feedback tillfälle samt avslutning - 10/11

Samtliga tillfällen är fysiska och obligatoriska att närvara vid, och sker från kl 16.30 - 20.30.

Varannan vecka kommer ni också få möjlighet till coachning för att inte tappa fart under programmets gång.

OBS, ansökan stänger 12 september.

Testa din ide och lär dig utvärdera resultatet

Att Starta, testa affärsidén, sätta mål, targets & sälj.

Changers Hub Alby 16.30 - 20.30

Skaffa dina första kunder och bygg ett vinnande team

Sälja, bygga team och talent

Changers Kista 16.30 - 20.30

Finansiering och pitch

Finansiering, pitch och budskapsformulering

A House (HOS STING) 16.30 - 20.30

Pitch och feedback tillfälle samt avslutning

Feedback session, från start till slut.

Changers Hub Alby 16.30 - 20.30
ANMÄL DIG HÄR
Changers Hub x Sting

Sorraya@changershub.se
Neda@changershub.se

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%