Kursstart

10

NOV

CREATIVE COURSE

Creators Course är en kurs framtagen av Changers Hub tillsammans med H&M Studios. Kursen kommer att rikta sig mot kreatörer som vill lära sig mer och nätverka inom E-commerse, Art Direction, Styling och On-set experience.
 
Kursen varvar teori med praktik och i slutet av kursen ska deltagarna ha skapat en portfolio som de får med sig. Innehållet i kursen genomförs av utbildare som arbetar på H&M Studios, detta innebär också att du kommer att kunna bredda ditt nätverk då du får nya kontakter samt erfarenhet av hur H&M Studios arbetar. Utbildningsdelarna är fördelade på teori i Changers Hubs lokaler samt praktiska delar genom skuggning i H&M Studios (Värtahamnen, STHLM).

Kursens samtliga delar är obligatoriska så vi ser att deltagaren kan vara med på samtliga delar för att få ut det mesta av utbildningen. 

Del 1; Introduktion

Process - från ax till limpa Genomgång av respektive roll i en produktion: fotograf, stylist, AD Creative brief - hur gör man?

Changers Hub 17.00 - 21.00

Del 2; Skugga i studion "On set "

Skugga i studion på set - direkt inblick Uppföljning: genomgång av creative briefs/moodboard

H&M Studios 10.00 - 13.00 / 14.00 - 17.00

Del 3; Studioplåtning

Studioplåtning med team - fotograf, stylist, hår & makeupartist, modell Hemläxa - sammanställ portfolio

H&M Studios 08 - 11/ 11 - 14/ 14 - 17

Del 4; Portfolio

Portfolio - vad man bör tänka på, utforming, layout etc Uppföljning: exit samtal, learnings, styrkor att bygga vidare på

Changers Hub 17.00 - 21.00
Anmäl dig här
Neda Khezerian & Sorraya Touré

Partner

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%