Kursstart

21

SEP

CREATIVES INTRO X BERGHS

Detta är en helt unik Changers Hub x Berghs School of Communication introduktionskurs som behandlar ämnesområdet Kommunikation; Strategi & PR; Design & Art Direction; Digital & Growth.

Efter denna introduktionskurs ska du ha fått en unik inblick i media- och kommunikationsbranschen samt fått bättre förståelse för vad kommunikation och strategi innebär och varför det är viktigt, du ska få bättre förståelse för att arbeta kreativt och med idéer, vart och på vilka kanaler/plattformar man får spridning samt hur man når ut till människor med sina budskap.

I denna kurs finns det 4 moduler.

Startplats: Changers Kista / Arne Beurlings Torg 9A

Communication

Changers Kista 18.00 - 20.30

Strategy & PR

TBA 18.00 - 20.30

Design & Art Direction

TBA 18.00 - 20.30

Digital & Growth

TBA 18.00 - 20.30
ANMÄL DIG HÄR
Kursen görs i samarbete med Berghs School of Communications
Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%