Kursstart

22

mars

Digital Marketing Masterclass

Introduktion till: Digital Marketing, Digital Strategy & Branding, Social Media Marketing

Denna workshopföreläsning inom media och marknadsföring kommer att hållas av inga mindre än Jean-Pierre Bou Assaf från Dentsu, Kaleb Tesfay från Carat och Ibrahim Mahmood från Dentsu som är bland de största internationella bolagen inom media och digital marknadsföring! 

Ni får en inblick i hur föreläsarna kom in i mediebranschen, övergripande intro inom media/marknadsföring, föreläsarnas spetsområden inom digital marketing, digital strategy & branding samt social media marketing samtidigt som ni får möjligheten att träffa likasinnade unga och chansen att nätverka med branschens föreläsare.

Plats: Changers Kista

Adress: Arne Beurlings Torg 9A

Tid: 18.00 - 20.00

Datum: Ons 22/3

Anmäl dig här
Verksamhetsledare Changers Kista
Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%