Kursstart

7

MARS

DIGITAL MARKETING MASTERCOURSE

En branschutvecklande tre veckors kurs utformad för blivande byråproffs. Under handledning av Dentsu kommer du att förbättra din spetskompetens och få värdefull inblick i projektledning och strategi, SOME marketing samt sök och annonsoptimering. En chans för dig som planerar att jobba på en byrå inom snar framtid eller överväger att starta en egen och vill ha insikt i branschens metoder.

Strategi/projektledning

Changers Kista 18.00-21.00

SOME Marketing

18.00-21.00

Sök/annonsoptimering

18.00-21.00
ANMÄL DIG HÄR
Jean-Pierre Bou Assaf

JP är digital strateg lead med fokus på data och digital media köp och en erfarenhet på över 7 år i mediebranschen. Han är 33 år gammal, född och uppvuxen i Fittja, Stockholm och har en akademisk bakgrund inom nationalekonomi och marknadsföring.

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%