Kursstart

23

nov

DOLLAR DOLLAR BILL Y’ALL!

Cash Rules Everything Around Me är ett koncept framtaget av Somit Fessehazion. Här får du tips och viktig kunskap om hur du planerar och lägger grunder för en hållbar privatekonomi.

Vi lär dig allt från hur man sätter upp en budget till vad som krävs för att få dina pengar att växa. Du kommer att få grundläggande kunskap och ett ökat ekonomiskt självförtroende. Ta tillbaka makten över dina pengar och din framtid.

Get the money! Dollar dollar bill y’all!

Video från CREAMs första tillfälle 2019.

ADULTING 101

Vad är en budget, buffert och budgetkalkyl? Hur börjar man månadsspara? Det är lätt att hamna i en skuldfälla och dunka i massa krediter. Lär hur du effektivt hanterar din privatekonomi och hur avgörande en budget kan vara.

Digitalt 18.00-20.00

BOENDEEKONOMI

Ha koll på dina pengar och termerna kring budget och boendeekonomi. Hur behöver du tänka för att kunna köpa en bostad och ha koll på alla kostnader. Hur får man ett bolån och hur mycket pengar behöver man spara egentligen?

Digitalt 18.00 - 20.00

PENSION

Hur fungerar pensionen? Vilka delar består den av? Vad bör jag tänka på? Lär dig om bristerna i vårt pensionssystem för att bättre skydda dig i framtiden.

Digitalt 18.00-20.00

FONDER & AKTIER

Vad är en fond och vad är en aktie? Varför ska jag spara på "börsen"? Termer och begrepp Hur mycket behöver jag för att kunna göra detta? Avgifter, garantier, skatter? I detta avsnitt går vi igenom begrepp och lär oss mer.

Digitalt 18.00-20.00
ANMÄLAN STÄNGD
SOMIT FESSEHAZION

Somit är kvinnan du kommer att tacka när du har tjänat in din första miljon! Med en bakgrund inom ekonomi, tech och programmering bokar hon de tyngsta föreläsare till CREAM! Tillsammans med hennes startup RELY står dem för innehållet till denna kurs.

somit@changershub.se

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%