Kursstart

2

jun

DOLLAR DOLLAR BILL Y’ALL!

CREAM är en utbildning som ger dig kunskap, verktyg samt stöd för att ta din ekonomi till nya höjder. Vi lär dig allt från hur man sätter upp en budget till vad som krävs för att få dina pengar att växa. Du kommer att få grundläggande kunskap och ett ökat ekonomiskt självförtroende. Ta tillbaka makten över dina pengar och din framtid.

Get the money! Dollar dollar bill y’all!

Som deltagare i kursen är det viktigt att du deltar i samtliga kurstillfällen

BUDGET & BOENDEEKONOMI

Ha koll på dina pengar och termerna kring budget och boendeekonomi. Hur behöver du tänka för att kunna köpa en bostad och ha koll på alla kostnader. Hur får man ett bolån och hur mycket pengar behöver man spara egentligen?

Digitalt 18.00-20.00

BUDGETERA MERA

Vad är en budget, buffert och budgetkalkyl? Hur börjar man månadsspara? Det är lätt att hamna i en skuldfälla och dunka i massa krediter. Lär hur du effektivt hanterar din privatekonomi och hur avgörande en budget kan vara.

Changers Hub Sture 10.00 - 15.00

AKTIEAKADEMIN

Vad är en aktie? Strukturerade placeringar Aktiesparandets möjligheter och risker Köpa och sälja Termer och begrepp

Digitalt 18.00-20.00

FATTA FONDER

Vad är en fond? Varför ska jag spara i en fond? Termer och begrepp Hur mycket behöver jag för att kunna göra detta? Avgifter, garantier, skatter?

Digitalt 18.00-20.00

Allt du behöver veta om din pension

Hur fungerar pensionen? Vilka delar består den av? Efterlevandeskydd Vad bör jag tänka på?

Digitalt 18.00-20.00
anmäl dig nu
SOMIT FESSEHAZION

Somit är kvinnan du kommer att tacka när du har tjänat in din första miljon! Med en bakgrund inom ekonomi, tech och programmering bokar hon de tyngsta föreläsare till CREAM!

somit@changershub.se

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%