Kursstart

8

Nov

Money Management for Creatives

Det kreativa yrket tar sig form på många olika sätt, på senare tid har vi märk att allt fler tar steget i att satsa, och då är det viktigt med money management så du kan maxa din craft. Money Management for Creatives är ett koncept framtaget av Somit Fessehazion. Här får du tips och viktig kunskap om hur du planerar och lägger grunder för en hållbar ekonomi som kreatör.


Workshop tillfället kommer i två delar, del 1 med fokus på att få betalt (get paid!) och saker "att tänka på" när du ska starta. Del 2 med fokus på hur du bäst hanterar pengarna som rullat in.

DEL 1

How to get gigs How to seal the deal How to get paid Check out

Changers Hub Alby 18.00 - 20.00

DEL 1

How to budget  How to get out of debt How to save  How to invest

Changers Hub Alby 18.00 - 20.00
Anmäl dig nu
Somit Fessehazion

Workshopledare och grundare till Rely

Partner

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%