Kursstart

7

NOV

MUSIK MANAGEMENT

Programmet har ett enkelt mål: att accelerera och stödja unga managers och blivande managers från deras tidiga erfarenheter till en fullt professionell nivå. Genom att lägga fokus på managementyrket utrustar vi våra deltagare med konkreta praktiska verktyg som kommer att accelerera deras professionella utveckling.

I programmet kommer du att få de verktyg och kunskaper som krävs för att guida din klient från punkt A till B och att bygga en hållbar affärsmodell för din egen verksamhet. Vi går bortom teorin och djupdyker oss i det praktiska och faktiska arbetet.

Vem kan anmäla sig?
Programmet är utformad för personer som har klienter idag eller är på god väg att skaffa sin första klient. 

Programansvarig
Batin Nakam är program ansvarig och coach under detta program.
(manager till Jireel, Ricky Rich, Cherrie & Babyboy AV) 

VIKTIG INFORMATION
För denna kurs kräver vi närvaro på samtliga delar. Du kan alltså inte anmäla dig för en del. Medlemskap i Changers Hubs nätverk är obligatoriskt. Har du inte gått med så är det viktigt att göra det innan du registrerar dig. För denna kurs har vi en urvalsprocess baserad på din ansökan, vi kommer alltså att meddela dig med en bekräftelse på om du fått en plats eller inte.

MGMT

Strategiskt arbete, branschkarta och hur de samverkar ihop, Att utöka sitt team. Event mgmt och liveproduktion

Changers Hub Alby 18.00 - 21.00

Affärsmodell

Changers Hub Alby 18.00-21.00

Affärsmodell forts + implementation

Changers Hub Alby 18.00-21.00

Exposure & crowd

Att jobba med artist utveckling

Changers Hub Alby 18.00-21.00

Legal stuff you should know

Avtal, publishing, rättigheter för dig som manager och din klient.

Changers Hub Alby 18.00-21.00

Legal stuff you should know PT2

Changers Hub Alby 18.00-21.00
ANMÄL DIG HÄR
Batin Nakam

Programansvarig & manager

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%