YOUR BANK OF KNOWLEDGE - THE CHANGERS WAY

Kurser

Changers Tech

läs mer

Programmeringskurs
CHANGERS HUB ALBY

Utbildningen Changers Tech ger dig en introduktion till framtidens yrken inom tech.

INSIGHTS INTO FASHION

läs mer

INSIGHTS INTO FASHION
Changers Hub Alby

Detta är en kurs på 5 tillfällen där du som deltagare genom föreläsningar, samtal, workshops och coaching får chansen att testa och förstå hur din framtid in i modebranschen skulle kunna se ut.

CREATIVES INTRO X BERGHS

läs mer

CREATIVES INTRO X BERGHS
Changers Kista

Introduktionskurs med 4 kurstillfällen inom Media och Kommunikation.

TECH LINGO

läs mer

Program inom Changers Tech
Changers Hub STHLM

Vill du ta steget in i tech-världens epicenter men är not so into programmering? Då är Tech Lingo nästa steg för dig.

CREATIVE MINDS

läs mer

BYRÅ UTBILDNING
Changers Hub STHLM

Programmet "CREATIVE MINDS" är en fyra veckor lång intensivt samarbetsbaserad utbildning som kombinerar strategi och kreativitet inom reklambyråvärlden.

MUSIC MANAGEMENT

läs mer

THE BLUEPRINT: MUSIK MANAGEMENT
Changers Hub HQ

Programmet har ett enkelt mål: att accelerera och stödja unga managers och blivande managers från deras tidiga erfarenheter till en fullt professionell nivå

Sync Your Sh*t

läs mer

The Blueprint: Sync Your Sh*t
Changers Hub HQ

SYNC YOUR SHIT är en grundläggande utbildning som är skapad för att ge dig en omfattande förståelse av music sync, och vad det innebär att koppla musik till olika medieprojekt.

DIGITAL MARKETING

läs mer

DIGITAL MARKETING
Kista

En branschutvecklande tre veckors kurs utformad för blivande byråproffs.

RUN YOUR PUBLISHING

läs mer

THE BLUEPRINT: RUN YOUR PUB
Changers Hub Alby

en utbildning för dig som vill förstå och jobba inom musikförlagbranschen

Workshops

How We Lead

läs mer

Ledarskapsutbildning
FÖRFRÅGAN

How we lead är en utbildning för team och projektgrupper som vill utmanas och utvecklas.

FÖRENING ELLER FÖRETAG?

läs mer

STARTA FÖRETAG ELLER FÖRENING WORKSHOP
CHANGERS HUB ALBY

Under detta tillfälle får du lära dig om olika bolag- och organisationsformer. Hur startar du AB, eller förening?

Money Mgmt Creatives

läs mer

Money Mgmt for Creatives
Changers Hub Alby

Money Management for Creatives är ett koncept framtaget av Somit Fessehazion. Här får du tips och viktig kunskap om hur du planerar och lägger grunder för en hållbar ekonomi som kreatör.

Digital Marketing Masterclass

läs mer

Digital Marketing Masterclass
Changers Kista

Introduktion till: Digital Marketing, Digital Strategy & Branding, Social Media Marketing

PR & Communication Masterclass

läs mer

PR & Communication Masterclass
Changers Kista

En workshop/föreläsning inom PR och Kommunikation, där ni får en inblick i hur föreläsarna kom in i mediebranschen, övergripande intro inom PR och Kommunikation samt föreläsarnas spetsområden.

PORTFOLIO PRO

läs mer

WORKSHOP SERIE
TBA

Denna workshopserie i två delar är skräddarsytt för UX-designers, webbutvecklare eller personer som arbetar med digitala produkter och aktivt söker jobb, uppdrag eller praktikplatser

Stories

MARTIN MUTUMBA

Mannen, myten, legenden Martin Mutumba gästar Changers Stories i Hjällbo. Före detta AIK fotbollspelare och numera fotbollsikon som gjort sig välkänd och aktuell med självbiografin "Äkta hela vägen"

MAPEI

En grym storyteller och svensk ikon MAPEI, kommer till Changers Hub Alby och berättar om sin resa inom musikbranschen

DANIEL ESPINOSA

Storyteller och regissör. Daniel Espinosa är mannen bakom Snabba Cash, Safe House och senaste Marvel filmen Morbius. Han kommer till Changers Stories för att berätta om sin resa genom kreativitet och den internationella filmindustrin

NORA BAVEY

Nora är entreprenör och investerare samt medgrundare av Unconventional Ventures - Europas första riskkapitalbolag dedikerad till att investera i impact bolag med en mångfaldslins. Nora är en banbrytande investerare som drivs av ett djupt engagemang för mångfald, rättvisa och inkludering som bryter ner barriärer och skapar nya möjligheter för underrepresenterade entreprenörer.

HAIDER ABDO

Haider är en serie-entreprenör som drivit bolag inom event, marknadsplatser och SaaS - fram till ett år sedan var han VD och Grundare för Returnado som såldes till den marknadsledande aktören för digitala logistiklösningar i Norra Europa. 

EVIN CETIN

Evin Cetin, Advokat och delägare Dubio Brottmål, offentlig försvarare, målsägandebiträde, särskild företrädare för barn. Utanför arbetet engagerar Evin sig politiskt både i Sverige och i internationella frågor.

SALVATORE GANACCI

Salvatore Ganacci har på senare år tagit sin musik och artisteri till en internationell nivå inte likt någon annan. Nu kommer han till Changers Hub och berättar sin story och kanske avslöjar några hemligheter bakom hans framgång.

LEYLA AKSOY

Leyla Aksoy är ett beautyproffs från Stockholm som anser att skönhet ska vara tillgängligt för alla. Hon levererar beauty tips som ingen annan på Instagram och bloggar för Elle magasin

MICHELLE KADIR

Växte upp i Sollentuna och idag är hon Sveriges Queen of Music! Från Spotify, till Universals nystartade digitala avdelning. Lyssna på hennes story

Take Overs

UNIVERSAL MUSIC GROUP

Vi drar till Universal Music för att få en inblick i deras värld.
Denna takeover är fokus: nätverkande

CREED MEDIA

Är du hungrig på att upptäcka mediabranschen? Nu har du chansen att få en inblick i Svenska mediebolaget Creed Media. Följ med och spendera en eftermiddag på med Creed på deras huvudkontor i Stockholm.

NORTBOUND MUSIC GROUP

Vi testar nåt nytt. Denna gång åker vi till Northbound Music Group och upptäcker vilka dem är. Changers Studio's medlemmar har förtur till denna TakeOver. Detta är en chans för dig att få en praktisk inblick i hur musikbranschen funkar samt aktivt jobba med dem, upptäcka nya baser, plug-ins och nya arbetssätt. Ett kunskap utbyte som leder till musikskapande.

KNOWIT EXPERIENCE

Är du hungrig på att upptäcka It-branchen? Nu har du chansen att få en inblick i It-bolaget Knowit. Följ med och spendera en eftermiddag på Knowit och ett av deras kontor i Göteborg.

EMBARK STUDIOS

Är du hungrig på att upptäcka gaming tech? Nu har du chansen att få en inblick i Svenska gamingvarumärket Embark Studios. Följ med och spendera en eftermiddag med Embark Studios på deras huvudkontor i Stockholm.

DICE/EA GAMES

En total takeover hos gaming jätten: DICE/EA GAMES.
Vi får en inblick i gaming tech, labbar med dem och introduceras till nya verktyg.

MUSIKFÖRLÄGGARNA

Tillsammans med Musikförläggarna och deras medlemsförlag anordnar vi ett två-dagars camp. Ett urval av Changers Studio musiker får chansen att under två dagar, skapa nya band och feta låtar.

TEN MUSIC GROUP

Ett urval av Changers Studios musiker får chansen att delta på ett två dagars camp med TEN Music Group. Lås in er i studion, och skapa bangers.

RMV PUBLISHING

Ett till camp! Under två dagar åker ett urval av Changers Studios medlemmar till RMV Publishing och skapar tillsammans med deras team.

EPIDEMIC SOUND

Denna takeover är annorlunda! Vi drar till Epidemic Sound och labbar tillsammans med deras teknik och produktteam. Under en vecka får ett urval av Changers Hub medlemmar delta på "Hack week" tillsammans med Epidemic Sound. Det hela avslutas på fredag den 22a september med en AW.

MICROSOFT

Vi besöker Microsofts egna DRÖMFABRIK!

JUNG

Vill ni stiga in i en värld där kommunikation och PR är A och O? Jung är en av Sveriges ledande byråer, med kunder ni säkert känner igen.

SPOTIFY

Vi tar över Spotify's headquarterz med våra medlemmar. Ett tillfälle för labbande, nätverkande och att ställa alla frågor! Hosted by: Changers Studio

HOPE

Första platsen att besöka i höst är ett av Sveriges ledande aktörer inom mode och skandinavisk style, HOPE ♥ Tillsammans labba vi kring design och style.

GOOGLE

Vi tar vårt pick och pack för att besöka Stockholms mest hajpade företag.
Tillsammans med ett urval av medlemmar besökte vi Google, hängde där och labba tillsammans med deras medarbetare.

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%