B3 CONSULTING GROUP

B3 CONSULTING GROUP ÄR CHANGERS HUB PARTNER

B3 är med när vi med Changers Tech tar startskottet till att skapa förändring i en bransch som behöver det mer än någonsin. Changers Tech täcker kompetensbristen och öppnar upp branschen för ny talang.

Genom samarbetet har vi en närhet till näringslivet som utökar nätverket för våra deltagare, samtidigt som B3 får möjlighet att skapa nya relationer och bidra till vår gemensamma vision. B3 är dessutom med och föreläser under utbildningen.

“Vi på B3 vill gärna ge fler unga möjlighet att förverkliga sina idéer och påverka sin framtid, oavsett startsträcka. Därför har vi valt att engagera oss i Changers Tech där vi stöttar en programmeringsutbildning i frontend. Vi hoppas och tror att vårt samarbete kommer ge unga vuxna en möjlighet att förverkliga sina idéer och komma till en arbetsplats de tycker är spännande. Vi ser fram emot att följa studenterna på deras resa” 
Silvia Modin, ansvarig sociala hållbarhetsprojekt på B3 Consulting Group

Läs mer om partnerskapet

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%