Bli en changer!

Vår verksamhet riktar sig framför allt till dig mellan 15-29 från Stockholms ytterstadsområden. Är du inte en del av målgruppen men ändå vill vara med och bidra? Inga problem, vi välkomnar även dig <3

PRIVAT

Har du länge gått och spånat på en idé? Eller är du nyfiken på vilka möjligheter som framtiden har att erbjuda dig? Oavsett om du är i ett sökande stadie som behöver guidning eller om du redan vet exakt vart du ska men behöver accelerering så finns vi här för dig! Som medlem i vårt nätverk kommer du att hamna i ett sammanhang med andra drivna och motiverade som förverkligar sina idéer och satsar på att utveckla sig själva

Ansök som privatperson

ORGANISATION ELLER TEAM

Changers Hub är all about community och därför söker vi ständigt efter föreningar, organisationer, företag och teams som vill bli en del av vår familj. Som medlemsorganisation får du tillgång till våra lokaler till dina events, hjälp att hitta rätt person för dina projekt och coaching för att nå dina mål.

Medlemskapet kostar 1000 kr per år. I det priset ingår:
-Tillgång till våra lokaler i Alby och Sture för egna events till ett förmånligt pris.
-En timme coaching för er organisation.
-15 % rabatt på DIEMONDE och DOJO STOCK
- Tillgång till ett slutet forum för medlemmar i slack.

Vi söker idag unga och växande föreningar, organisationer, företag och teams som identifierar sig med Changers Hubs core value, vilket är unity before anything. Känner du igen dig och din verksamhet i beskrivningen, anmäl dig här.

Ansök som team
Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%