Bli en changer!

Vår verksamhet riktar sig framför allt till dig mellan 15-29 från Stockholms ytterstadsområden. Är du inte en del av målgruppen men ändå vill vara med och bidra? Inga problem, vi välkomnar även dig <3

BLI EN CHANGER
JOBBA MED OSS

Vill du vara en del av teamet som driver förändringen alla pratar om. Här finner du information om alla tjänster vi utlyser.

Ansök NU!
Vad vi gör

ACADEMY

Changers Academy är en av grundpelarna i Changers Hubs verksamhet. Genom Changers Academy erbjuder vi kompetensförsörjning till vår målgrupp i form av utbildningsprogram, coachning och möten med näringslivet.

Läs mer

STUDIO

Changers Studio är en musik och podcast studio som främjar den växande kulturen av musiker och artisters önskan att arbeta självständigt genom att ge dem en utrymme att utvecklas och delta i ett nätverk av vårt community.

Läs mer

FASHION

Changers Fashion är Changers Hub nya satsning inom modebranschen, som skapar förutsättningar och en plattform där vår community erbjuds verktyg för att komma närmre industrin och skolorna via utbildning och samarbeten.

Läs mer
Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%