Där teknik och kultur möter entreprenörskap

Vi älskar samarbete och Changers Hub skulle inte vara möjlig utan det stöd och kärlek vi får från näringsliv och offentlig sektor. Som samarbetspartner blir du möjliggörare för hundratals unga vuxna att uppnå sina idéer, drömmar och fulla potential. Vår styrka och unikitet är vår talangbank med över 1500 unga talanger - en talangbank ni kan få tillgång till. Ni får vara med i ett kreativt, innovativt och uppmärksammat sammanhang med möjlighet att nå den unga kraften i förändringens epicentrum inom området där tech och kultur möter entreprenörskap.

Partner

Vi team:ar upp med tunga organisationer och företag. Tillsammans sätter vi agendan för hur vi ska demokratisera framgång. Ett partnerskap där vi lyfter samt stärker varandra och tillsammans skräddarsyr aktiveringar. Ni får möjligheten att skapa relationer till en ny målgrupp som vi också använder oss av i utförande av projekt vi gör tillsammans.

Våra partners är familj <3

uppdrag

Vi tar uppdrag kopplat till våra medlemmar och kompetensen som finns inom världens bästa team. Tidigare uppdrag har bl.a. varit för Google, Gather Festival, Botkyrka Kommun och We Are Stockholm. Vi supportar er i kommunikation, rekrytering, målgruppsanalyser, koncept, workshops, processledning, föreläsningar och stadsutveckling.

We are open for business!

takeover

Takeover är vår fusion av ett studiebesök och creative lab; ett sätt för organisationer och medlemmar att ta del av varandras idéer, skapa relation och hitta nya knytpunkter. Ni träffar våra talanger och får möjlighet att berätta om företaget. Changers Hub projektleder, medan ni ansvarar för att finnas på plats, skapa innehåll och va den fabulous värd som ni

Framtida anställda direkt till er dörr.


20.jpg

Vamos!

Kontakta Astrid för att höra mer om hur vi kan team:a up!

Astrid@changershub.se

0765510604



om du inte tror oss - lita på våra partners

“Changers Hub är en organisation som verkligen gör skillnad, som skapar förutsättningar som i förlängningen ger ringar på vattnet, ringar som kan betyda livsviktiga skillnader för väldigt många.”
— — Lotta Söderström HR Director, Crane Currency
“Changers Hub är en modigt och bra initiativ som på riktigt hjälper människor att vidga sitt perspektiv och sina vyer för att förstå möjligheterna till vad man kan bli i sitt liv.”
— — Joakim Kempff Innovationschef, Starcom
“Changers Hub har en vilja att öppna upp omvärlden för unga och se att det finns mycket annat i omvärlden, samt har en möjlighet att skapa goda möten mellan olika människor och sammanhang.”
— — Enhetschef Unga Vuxna, Botkyrka Kommun