VitTom (1).png
 
P6050350.jpg

Hustling change since 2015

 
 
 
561A1109.jpg

changers CO-WORKING SPACE

Kreativa och snygga lokaler för likasinnade changers. På grund av det exklusiva nätverket är lokalerna lika mycket en kontorsplats som event hall som en förutsättning att boosta din idé.

IMG_9831.jpg

changers ACADEMY

Utbildningar inom tech, kultur och entreprenörskap - på dina villkor.

IMG_5166.jpg

Changers STUDIO

Din kreativitet i next level Kanye.

- Kommer HT19 -

Man behöver knappt en idé för att komma och coacherna är extremt kompetenta. Tack vare dem kunde jag ha lansering av mitt skomärke mitt i Stureplan. Changers Hub är bäst!
— Fardosa Abdalla, Fardosa.
Changers är ett tryggt rum att få vara i och väldigt välkomnade och avslappnat. Vi har fått med oss olika modeller vi kan jobba med för att underlätta vårt arbete tillsammans och utvecklas.
— Rebecca, Linda & Natasa, Ladies Love Hiphop
Changers Hub har varit väldigt öppna och inkluderande genom hela processen och förstående trots att jag kom hit utan en jättekonkret idé.
— Gabriel Tiedtke
Vill hälsa Changers Hub att det här har varit fett och tungt att ni hjälper folk att hamna på spåret och kunna köra framåt.
— Adam Abdalla, WGWN Clothing
Changers har betytt otroligt mycket för mig, både motivationsmässigt, men också självförtroende- och självkänslomässigt. Det jag diggar mest med communityt är att det är inkluderande och att de som jobbar på Changers verkligen tror på deltagarna.
— Sara Aus, Pridepodden
Det är en positiv aura med många och ett nätverk där unga drivna personer hjälper och stödjer varann, vilket gjorde min vision vassare och mer redo för framtiden.
— Banna Kidane, BęLBÁRI
0D15C186-4C5F-4A6D-9FEF-C06C1511BE69.jpg

Partners