real talk since 2015

Välkommen till världens kanske mest personliga och inspirerande offline-upplevelse.

FORMAT I STÄNDIG FÖRÄNDRING

Eftersom att Storytellern är fri att berätta hur och vad den vill under sina 45 minuter, vet du aldrig vad som komma skall. Hittills har det varit allt ifrån psykisk ohälsa, afrofobi, gängvåld till meningen med livet, kärlek och ekonomisk framgång. Även upplägget har varierat mellan privata samtal, powerpoints, paneldiskussioner, spoken word, teater, etc.

din nästa förebild hittar du här

Kända och dolda inspiratörers personliga snack om livets hemligheter. Ingen media på plats och inget som livestreamas, gör att denna populära och personliga föreläsningsserie måste upplevas IRL. Både storytellers och besökare kan räkna med ett tryggt rum där vi går in på djupet av enkla och tuffa frågor.

NÄSTA STORYTELLER:

TBA


VART

Changers Hub HQ/Sture

*Adress TBA*

T-banestation: xx

NÄR

XX den xx 2019

Kl 18.00-20.00

18.00-19.00
STORY TIME

19.00-20.00
FRÅGESTUND/MINGEL

 

fem gyllene regler

Vi förväntar oss att både Storytellers och besökare följer reglerna. De är framtagna för att skapa ett tryggt, inkluderande och givande rum för alla som är i det.

2. Du kan vara så mycket eller så lite aktiv under eventet som du vill, men det är allas ansvar att bidra till att stämningen i gruppen är bra. Konfrontativa och otrevliga attityder accepteras ej.

1.Vi delar ett intersektionellt perspektiv. Uttryck för t.ex. rasism, sexism, homofobi, transfobi, funkofobi etc. accepteras inte.

4. Det är aldrig okej att sprida det som sägs i eventet. Om ni vill dela er närvaro på sociala medier kan ni göra det på ett vis så att man inte uppfattar det som sägs.

3. Under de första 45 minutrarna är det ej okej att avbryta Storytellern om inte den själv har öppnat upp för det.

5. Om du kommer i egenskap av journalist eller representant för företag som ska marknadsföra sina tjänster/produkter är det viktigt att detta framgår tydligt på plats samt att du i förväg kontaktat personal för att få ett okej.

Tidigare storytellers

Vill du tipsa om nästa Storyteller, eller du kanske är den själv? Maila neda@changershub.se