DU FÖRÄNDRAR INTE VÄRLDEN ENSAM

Våra kontorsplatser är i kreativa och snygga lokaler enbart för likasinnade changers. På grund av det exklusiva nätverket är lokalerna lika mycket en kontorsplats som det är en förutsättning att boosta din idé. Vi har tre co-working space; två i Stockholm, Alby och Kista samt ett i Hjällbo, Göteborg.

Stockholm

CHANGERS HUB HQ, Alby

Det här är vår första hub och där allting startade. Här håller vi det mesta av vårt kursutbud. Detta är alltså hubben som är en fusion mellan en akademi och ett coworking space.

CHANGERS HUB KISTA, Kista

Changers Hub Kista är vårt home away from home och en lika självklar plats för oss som vårt HQ i Alby. Hit kan du komma för att arbeta, ta möten, hålla presentationer och hänga med likasinnade och drivna changers för inspiration.

GÖTEBORG

CHANGERS HUB HJÄLLBO, Hjällbo

Hjällbo är vår första hub i Göteborg och vi är stolta över att få utveckla platsen tillsammans med våra Changers och partners. 

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%