en kurs i hur du hackar ditt liv och företagande

- FULLBOKAt! -

tillsammans med ledare från näringsliv och sveriges mest kreativa skolor, lanserar vi nu ett helt nytt utbildningskoncept; crash course!


Changers Hub och House of Sparks presenterar stolt Crash Course! Detta är inte en lull-lull-kurs som ger övergripande fluff. Här kommer en kurs med hands-on kunskap, konkreta verktyg och med ett nittygritty-tänk för att boosta din väg framåt. Crash Course är kursen för dig som frilansar, driver eget eller är intraprenör som anställd. Du som redan har en grundläggande baskunskap men som är i behov av spetskompetens som går att använda direkt i vardagen. Vi besvarar frågor såsom; hur leder man sig själv när man inte har en chef över sig? Hur optimerar man sin tid när man ska hinna med allt? Hur marknadsför man sin idé så att hela världen får reda på den?

Anmäl dig idag! Vi godkänner anmälningar löpande. Begränsat antal platser, vi skickar bekräftelse.

KURSTILLFÄLLEn

13 FEBRUARI

Create Change: Prototyping

Från idé till verklighet - snabbt (prototyping). Hur tar du en idé till en fysisk, digital eller experimentell prototyp och  paketerar den med beskrivning av utmaningen, lösningen? Hur kan den skalas upp?

Crash Leader: Fredrik, House of Sparks

19 FEBRUARI

Make it happen: Growth hacking

Hur får du världen på ditt tåg? Growth Hacking och det iterativa arbetssättet inom Growth som skapar förutsättningar för att nå sina mål. Vi går in på hur man med analys av data och avancerade AB tester kan ta nästa steg med digital marknadsföring och produkt.

Crash Leader: Shahin, Swadd

19 NOVEMBER

Set the stage: Identitet

Individuella styrkor & svagheter. Hur faciliterar du din egen utveckling för att nå dina mål? Hur skapar du effektiva möten?

Crash Leader: Charlotta, House of Sparks

4 DECEMBER

Set the stage: Passion

Förverkliga din passion! Vad är din passion? Hur kan du få den att hända?

Crash Leader: Christian, House of Sparks

 

ANMÄLAn

Namn *
Namn
2-3 meningar, vi är så nyfikna!
Kurstillfällen jag vill gå på *
Nedan väljer du vilka kurstillfällen du vill anmäla dig till. Om du vill få certifikat så behöver du närvara på samtliga.

CRASH LEADERS

Christian Olsson, house of sparks

Christian är artist, producent, tennis-freak och brinner för utbildning. Stolt grundare av Hyper Island Stockholm, New York och Brasilien och numera House of Sparks.

shahin.jpg

Shahin Baharan, Swadd

Pokerproffset som tog sina strategier från spelet för att bli mästare inom Growth hacking. Idag jobbar Shahin på en snabbväxande start-up, och för att bli just snabbväxande, behövs dessa specifika skills som han kommer att lära ut under sitt pass.

Charlotta rydholm, house of sparks

Charlotta är författare, pedagog och facilitator. Efter utbildningschef på Berghs School of Communication, startade Charlotta .tobegin där hon bl a genomfört över 50 st medvetandegörande för att skapa hållbara arbetsplatser och samarbeten. Numera stolt grundare av House of Sparks.

fredrik_heghammar.jpg

Fredrik heghammar, house of sparks

Fredrik är en legobyggande, gitarrgalen, flygmekaniker som landade ett jobb på Google i New York. Numera stolt grundare av House of Sparks där han nu hjälper andra att förverkliga sina idéer.

OMFATTNING & TIDER

Fyra kurstillfällen. Kl 16.30-19.00
Två timmar föreläsning som varvar teori med övningar, 30 minuter handledning/coachning.

Om man går alla fyra tillfällen så får man ett Crash Course certifikat. Men man kan även välja att enbart gå på enstaka kurstillfällen.

VART

Changers Hub Sture, Grevtureg. 7

Tunnelbana: Östermalmstorg (uppgång Stureplan/Grevturegatan)

KONTAKT

Frågor? Feedback? Vill ba säga hej? Släng iväg ett mail till charlotta@houseofsparks.com