GOOGLE

CHANGERS HUB I UPPDRAG FÖR GOOGLE: TOG ÖVER GOOGLE SCENEN UNDER ALMEDALEN 2019

Sommaren 2019 ville Google och Di Digital visa upp Sveriges fetaste entreprenörer. Ingen bättre på att ta det uppdraget än Changers Hub. 

Changers Hub tog över Almedalens mest populära scen under en heldag - nätverket blev även platformen för dagen. Vi skapade koncept, program, bokade talanger och modererade dagen.

11 etablerade entreprenörer med connection till Changers Hub var med och skapade Almedalens hetaste program någonsin. 

”Jag har varit i Almedalen under flera år. Det brukar vara bra talare och paneler – däremot har representationen inte varit så bra. Det är det som kommer vara det feta med det här. Vi  har skapat Almedalens mest intressanta och diversifierade scen”, säger Siduri Poli. 

Läs mer om samarbetet med Google och Di Digital

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%