ÄR DU REDO ATT FÅ CHANGERS HUB STURE ATT POPPIN?

Changers Hub söker projektledare till Changers Hub Sture. Vill du vara en del av La familia som demokratiserar framgång? Då är detta dagen du väntat på.

VAD ÄR CHANGERS HUB? 

Changers Hub är ett innovationshus med en hubb i Botkyrka samt en i centrala Stockholm. Visionen är att DEMOKRATISERA FRAMGÅNG och att alla ska kunna förverkliga sig själva oavsett startsträcka.

Changers Hub startade sent 2015 och har vuxit otroligt snabbt; medlemsantalet i nätverket är mer än 1500 pers, kontorsytan har ökat från 20 till 500 kvadratmeter, från en hub till två hubbar, orterna som changers kommer ifrån täcker nu Stockholms samtliga tunnelbanestationer i ytterstaden, verksamheten har figurerats i medier såsom Di Digital, SVT, Södra Sidan och P4 samt att teamet bakom Changers Hub har bland annat blivit utsedda till Årets Supertalanger inom kategorin Samhällsbyggarna av Veckans Affärer, Framtidens 99 Mäktigaste av TCO, Årets Digitala Inspiratör av IDG.se/CIO Sweden samt Sveriges Mest Lovade Företagare av Företagarna.

Kulturen i teamet handlar om KÄRLEK, ÖDMJUKHET och FIRE. Det är frihet under ansvar, det är kramar på måndagsmöten, det är kreativ liberation i alla delar som du ansvarar över, det är Kendrick Lamar i högtalarna, det är Falafelbaren på matbordet, det är the spirit av ny innovationskraft, vi gillar inte att göra det förväntade och vi gillar att gå big - och nu har du chansen att vara en del av det kärnteamet.

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som vill arbeta som Projektledare Changers Hub Sture, på Grevtureg. 7. Ditt ansvarsområde är Sture men i vår kultur ingår att jobba med och bidra till hela Changers Hub som helhet. Du kommer att jobba under Operativ Chef i ett tajt team som hjälper, stöttar och ger bränsle åt varandra. It takes a team to win.

Dina arbetsuppgifter

●      Se till att Changers Hub Sture poppar av events såsom lanseringar, vernissage, pop-up butiker, föreläsningar, etc. Sätta Sture på kartan som en fet plats Stockholm inte upplevt tidigare. Målet är att Sture ska bli the urban spot för kunskap, inspiration och nätverk.

○      Planera, koordinera och utveckla Changers Hub’s egna events/aktiviteter i lokalen.

○      Planera, kordinera och ha coachande förhållningssätt för events/aktiviteter av våra medlemmar.

●      Helhetsansvar över lokalen vad gäller allt micro managment såsom kordinera leverantörer, fixa det som behöver fixas, köpa det som behöver köpas, vara point of contact för besökare, intressenter och partners. Men även fun stuff som att utveckla hur lokalen ser ut och hur vi kan ta det till nästa nivå.

●      Jobba med sponsring och nya finansieringar för hubben, i samråd med Verksamhetschef.

●      Aktivt jobba med marknadsföring av Changers Hub Sture genom marknadsaktiviteter både fysiskt och digitalt.

Vi tror att du:

●      Älskar att projektleda och få vara kreativ med vad man faktiskt kan göra med en lokal.

●      Är strukturerad och en doer, som kan se och driva igenom det som behöver göras.

●      Är självgående, så du har antagligen haft liknande tjänst tidigare: projektledning, event managment, verksamhetsledning etc.

●      Har hjärtat på rätt plats och redo att kämpa för ett mer jämlikt samhälle.

●      Har ett nätverk i ytterstadsområdena och gillar att lyfta talanger inom kultur, entreprenörskap och tech.

●      Är prestigelös, öppen mot alla och ger good vibes!

Meriterande

●      Har en eftergymnasial utbildning

●      Har erfarenhet av att coacha/vägleda unga vuxna med stora drömmar. 

NITTY-GRITTY

Arbetsplats: Tjänsten utgår från Changers Hub Sture, men teamet jobbar även ihop i Changers Hub HQ, Alby.

Arbetstid: Sovmorgon och kvällsarbete förekommer.

Omfattning: Vi erbjuder vikariat (heltid) på 12 månader. Möjlighet till förlängning.

Tillträde: September 2019

Ansökan: Skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev till hello@changershub.se så snart som möjligt och senast den 10 Augusti. Ange ”Projektledare” i ämnesraden. Intervjuer sker löpande.

Länkar

För att få feeling: