Changers-hub top image

Jobba med oss på Changers hub

LA FAMILIA

Changers Hub startade sent 2015 och har sedan dess vuxit otroligt snabbt; medlemsantalet är nu över 1800 medlemmar, kontorsytan har ökat från 20 till 500 kvadratmeter, en hub har blivit tre hubbar i två olika städer, och verksamheten har figurerats i medier såsom Di Digital, SVT, Svenska Dagbladet och P4. Idag består teamet av 11 medarbetare, som på olika sätt jobbar för att uppfylla vår vision och sprida vår vibe.

Changers-hub content image
Changers-hub content image
DYNAMISK, FAMILJÄR OCH KREATIV

Kulturen i teamet handlar om LOVE, SUPPORT & KINDNESS. Medan vi förändrar världen behöver vi ta hand om varandra i teamet, och ju större vi blir, desto snällare behöver vi vara. Vi vill behålla vår positiva anda i alla rum vi går in i, vi kramar våra medlemmar när vi träffar dem och visar ödmjukhet och kärlek till våra partners.

 

Vi vill också ha en kultur där alla vi i teamet kan uppnå vår fulla potential. Om du har idéer och tankar på hur något kan bli bättre, please say those ideas out loud! Vi älskar att höra nya tankar och förverkliga idéer som driver rörelsen framåt. Många av våra huvudaktiviteter och grenar kommer från just idéer som för ett ögonblick poppade i någons huvud.

 

Just nu har vi inga lediga tjänster, men kontakta oss gärna ändå om du vill veta mer.

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%