Hjällbo

GÖTEBORG OCH HJÄRTA, HJÄRNA, HJÄLLBO

OCH DET ÄR VÅR FETA HUB, OCH INNOVATIONSHUS, CHANGERS HUB I Hjällbo

 

Hjällbo är vår första hub i Göteborg och vi är stolta över att få utveckla platsen tillsammans med våra Changers och partners. Platsen är under utveckling men här vill vi se att hubben är en fusion mellan en akademi och en space för kreativa personer som längtar efter utveckling med good vibes only. Våga drömma stort och våga ta plats. Vi vill också skapa en känsla av ägandeskap och trygghet. Här ska du kunna vara dig själv och jobba med att förbättra hur du vill gå framåt. 

Hit kan du även söka som behöver en lokal för större sällskap om ni vill workshopa, utbilda er eller ha temakvällar 

CHANGERS HUB HJÄLLBO

Bergsgårdsgärdet 72
424 34 Angered

Öppettider

Måndag-Fredag 10 - 17
Plus kvällsaktiviteter.
Ring först!

Händer i Hjällbo

KNOWIT EXPERIENCE

TAKEOVER

Är du hungrig på att upptäcka It-branchen? Nu har du chansen att få en inblick i It-bolaget Knowit. Följ med och spendera en eftermiddag på Knowit och ett av deras kontor i Göteborg.

MARTIN MUTUMBA

STORIES

Mannen, myten, legenden Martin Mutumba gästar Changers Stories i Hjällbo. Före detta AIK fotbollspelare och numera fotbollsikon som gjort sig välkänd och aktuell med självbiografin "Äkta hela vägen"

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%