Alby

THERE CAN ONLY BE ONE FIRST ONE

OCH DET ÄR VÅR FETA HUB, OCH INNOVATIONSHUS, CHANGERS HUB HEADQUARTER I ALBY

Alby är vår första hub och där vi håller det flesta av våra kurser.
Man kan säga att hubben är en fusion mellan ett akademi och en coworking space för kreativa frilansare som tröttnat på stela kontorsmiljöer och längtar en arbetsplats med good vibes only. 

Hit kan du även söka som behöver en eventlokal för större sällskap eller en foto och inspelningsplats med gott om utrymme.

CHANGERS HUB HQ

Rotemannavägen 29

145 57 Norsborg

Öppettider

Måndag - Fredag
Från 10.00 - 16.00

Kontakta personal innan.

händer i Alby

CREED MEDIA

TakeOver

Är du hungrig på att upptäcka mediabranschen? Nu har du chansen att få en inblick i Svenska mediebolaget Creed Media. Följ med och spendera en eftermiddag på med Creed på deras huvudkontor i Stockholm.

MAPEI

CHANGERS STORIES

En grym storyteller och svensk ikon MAPEI, kommer till Changers Hub Alby och berättar om sin resa inom musikbranschen

DANIEL ESPINOSA

CHANGERS STORIES

Storyteller och regissör. Daniel Espinosa är mannen bakom Snabba Cash, Safe House och senaste Marvel filmen Morbius. Han kommer till Changers Stories för att berätta om sin resa genom kreativitet och den internationella filmindustrin

EMBARK STUDIOS

TAKEOVER

Är du hungrig på att upptäcka gaming tech? Nu har du chansen att få en inblick i Svenska gamingvarumärket Embark Studios. Följ med och spendera en eftermiddag med Embark Studios på deras huvudkontor i Stockholm.

DICE/EA GAMES

TAKEOVER

En total takeover hos gaming jätten: DICE/EA GAMES.
Vi får en inblick i gaming tech, labbar med dem och introduceras till nya verktyg.

EPIDEMIC SOUND

MUSIC TECH

Denna takeover är annorlunda! Vi drar till Epidemic Sound och labbar tillsammans med deras teknik och produktteam. Under en vecka får ett urval av Changers Hub medlemmar delta på "Hack week" tillsammans med Epidemic Sound. Det hela avslutas på fredag den 22a september med en AW.

EVIN CETIN

Changers Stories

Evin Cetin, Advokat och delägare Dubio Brottmål, offentlig försvarare, målsägandebiträde, särskild företrädare för barn. Utanför arbetet engagerar Evin sig politiskt både i Sverige och i internationella frågor.

JUNG

TakeOver

Vill ni stiga in i en värld där kommunikation och PR är A och O? Jung är en av Sveriges ledande byråer, med kunder ni säkert känner igen.

GOOGLE

TakeOver

Vi tar vårt pick och pack för att besöka Stockholms mest hajpade företag.
Tillsammans med ett urval av medlemmar besökte vi Google, hängde där och labba tillsammans med deras medarbetare.

SALVATORE GANACCI

Changers Stories

Salvatore Ganacci har på senare år tagit sin musik och artisteri till en internationell nivå inte likt någon annan. Nu kommer han till Changers Hub och berättar sin story och kanske avslöjar några hemligheter bakom hans framgång.

LEYLA AKSOY

Changers Stories

Leyla Aksoy är ett beautyproffs från Stockholm som anser att skönhet ska vara tillgängligt för alla. Hon levererar beauty tips som ingen annan på Instagram och bloggar för Elle magasin

MICHELLE KADIR

Changers Stories

Växte upp i Sollentuna och idag är hon Sveriges Queen of Music! Från Spotify, till Universals nystartade digitala avdelning. Lyssna på hennes story

Konstutställning

TakeOver

Nu kör vi en TakeOver av Botkyrka konsthall för att snacka gaming och mode. Tillsammans med Stockholms Kvinnohistoriska och Centrum för Näringslivshistoria intar vi Botkyrka Konsthall med målet att tillsammans synliggöra och dela samtida förebilders berättelser – samtidigt som vi lär oss om och inspireras av historien

INSIGHTS INTO FASHION

Changers Academy

Detta är en kurs på 5 tillfällen där du som deltagare genom föreläsningar, samtal, workshops och coaching får chansen att testa och förstå hur din framtid in i modebranschen skulle kunna se ut.

Money Mgmt Creatives

Changers Academy

Money Management for Creatives är ett koncept framtaget av Somit Fessehazion. Här får du tips och viktig kunskap om hur du planerar och lägger grunder för en hållbar ekonomi som kreatör.

TECH LINGO

Changers Academy

Vill du ta steget in i tech-världens epicenter men är not so into programmering? Då är Tech Lingo nästa steg för dig.

MUSIC MANAGEMENT

Changers Academy

Programmet har ett enkelt mål: att accelerera och stödja unga managers och blivande managers från deras tidiga erfarenheter till en fullt professionell nivå

PORTFOLIO PRO

Changers Academy

Denna workshopserie i två delar är skräddarsytt för UX-designers, webbutvecklare eller personer som arbetar med digitala produkter och aktivt söker jobb, uppdrag eller praktikplatser

Sync Your Sh*t

Changers Academy

SYNC YOUR SHIT är en grundläggande utbildning som är skapad för att ge dig en omfattande förståelse av music sync, och vad det innebär att koppla musik till olika medieprojekt.

Changers Stories i Alby

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%