Alby

THERE CAN ONLY BE ONE FIRST ONE

OCH DET ÄR VÅR FETA HUB, OCH INNOVATIONSHUS, CHANGERS HUB HEADQUARTER I ALBY

Alby är vår första hub och där vi håller det flesta av våra kurser.
Man kan säga att hubben är en fusion mellan ett akademi och en coworking space för kreativa frilansare som tröttnat på stela kontorsmiljöer och längtar en arbetsplats med good vibes only. 

Hit kan du även söka som behöver en eventlokal för större sällskap eller en foto och inspelningsplats med gott om utrymme.

CHANGERS HUB HQ

Rotemannavägen 29

145 57 Norsborg

Öppettider

Måndag - Fredag
Från 10.00 - 16.00

Kontakta personal innan.

händer i Alby

EVIN CETIN

Changers Stories

Evin Cetin, Advokat och delägare Dubio Brottmål, offentlig försvarare, målsägandebiträde, särskild företrädare för barn. Utanför arbetet engagerar Evin sig politiskt både i Sverige och i internationella frågor.

SALVATORE GANACCI

Changers Stories

Salvatore Ganacci har på senare år tagit sin musik och artisteri till en internationell nivå inte likt någon annan. Nu kommer han till Changers Hub och berättar sin story och kanske avslöjar några hemligheter bakom hans framgång.

LEYLA AKSOY

Changers Stories

Leyla Aksoy är ett beautyproffs från Stockholm som anser att skönhet ska vara tillgängligt för alla. Hon levererar beauty tips som ingen annan på Instagram och bloggar för Elle magasin

MICHELLE KADIR

Changers Stories

Växte upp i Sollentuna och idag är hon Sveriges Queen of Music! Från Spotify, till Universals nystartade digitala avdelning. Lyssna på hennes story

Konstutställning

TakeOver

Nu kör vi en TakeOver av Botkyrka konsthall för att snacka gaming och mode. Tillsammans med Stockholms Kvinnohistoriska och Centrum för Näringslivshistoria intar vi Botkyrka Konsthall med målet att tillsammans synliggöra och dela samtida förebilders berättelser – samtidigt som vi lär oss om och inspireras av historien

CHANGERS GAME

Changers Academy

Changers Game är kursen för alla som vill utvecklas i sitt entreprenörskap.

CHANGERS PRO

Changers Academy

Har du en idé eller ett projekt du vill genomföra? Saknar du den där lilla stora rösten som kan hjälpa dig sortera dina tankar och göra verklighet av din dröm

Behind The Scenes

Changers Academy

Behind The Scenes är kursen som tar dig bakom scenen och ger dig kunskapen till att utveckla och skapa din egen festival.

CHANGERS TEST DRIVE

Changers Academy

Tillsammans med inkubatorn Sting lanserar vi nu det första programmet med fokus på innovativa idéer som passar i en digitaliserad värld, du har nu även möjlighet att ansöka tillsammans med ditt team.

Changers Stories i ALBY

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%