Kista

THERE'S A NEW HUB IN TOWN

YOU MIGHT MEET A FRIEND, BUSINESSPARTNER OR THAT CHANGEMAKER YOU'VE BEEN LOOKING FOR.

Changers Hub Kista är ditt dagskontor där du kan jobba/plugga, ta möten, ha presentationer, umgås med våra changers eller bara chilla med en kaffe. Ditt home away from home. Varmt välkomna!

HÅLLA EVENT I CHANGERS HUB KISTA

 

Changers Kista är noden för kultur, media, tech och entreprenörskap i Järva. Här möts frilansare, entreprenörer, kreatörer och föreningspeeps för att tillsammans skapa en plats att utvecklas på, för alla.

 

På Changers Kista kommer vi ha kreativa events, kurser och co-working med skön vibe och miljö. Du kan också komma hit om du bara vill chilla, umgås eller inspireras. Välkommen hem!

För mer info om att boka lokalen mejla till: Sargon@changershub.se

CHANGERS HUB KISTA

Arne Beurlings Torg 9A

164 40 Kista

Öppettider

Måndag - Fredag
Från 10.00 - 16.00

Kontakta personal innan.

 

Händer i Kista

NORA BAVEY

NORA BAVEY

Nora är entreprenör och investerare samt medgrundare av Unconventional Ventures - Europas första riskkapitalbolag dedikerad till att investera i impact bolag med en mångfaldslins. Nora är en banbrytande investerare som drivs av ett djupt engagemang för mångfald, rättvisa och inkludering som bryter ner barriärer och skapar nya möjligheter för underrepresenterade entreprenörer.

HAIDER ABDO

HAIDER ABDO

Haider är en serie-entreprenör som drivit bolag inom event, marknadsplatser och SaaS - fram till ett år sedan var han VD och Grundare för Returnado som såldes till den marknadsledande aktören för digitala logistiklösningar i Norra Europa. 

Changers Tech

Changers Academy

Utbildningen Changers Tech ger dig en introduktion till framtidens yrken inom tech.

PR & Communication Masterclass

Changers Academy

En workshop/föreläsning inom PR och Kommunikation, där ni får en inblick i hur föreläsarna kom in i mediebranschen, övergripande intro inom PR och Kommunikation samt föreläsarnas spetsområden.

CREATIVES INTRO X BERGHS

Changers Academy

Introduktionskurs med 4 kurstillfällen inom Media och Kommunikation.

TECH LINGO

Changers Academy

Vill du ta steget in i tech-världens epicenter men är not so into programmering? Då är Tech Lingo nästa steg för dig.

DIGITAL MARKETING

Changers Academy

En branschutvecklande tre veckors kurs utformad för blivande byråproffs.

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%