Kista

THERE'S A NEW HUB IN TOWN

YOU MIGHT MEET A FRIEND, BUSINESSPARTNER OR THAT CHANGEMAKER YOU'VE BEEN LOOKING FOR.

Changers Hub Kista är ditt dagskontor där du kan jobba/plugga, ta möten, ha presentationer, umgås med våra changers eller bara chilla med en kaffe. Ditt home away from home. Varmt välkomna!

HÅLLA EVENT I CHANGERS HUB KISTA

 

Changers Kista är noden för kultur, media, tech och entreprenörskap i Järva. Här möts frilansare, entreprenörer, kreatörer och föreningspeeps för att tillsammans skapa en plats att utvecklas på, för alla.

 

På Changers Kista kommer vi ha kreativa events, kurser och co-working med skön vibe och miljö. Du kan också komma hit om du bara vill chilla, umgås eller inspireras. Välkommen hem!

För mer info om att boka lokalen mejla till: Sargon@changershub.se

CHANGERS HUB KISTA

Arne Beurlings Torg 9A

164 40 Kista

Öppettider

Måndag - Fredag
Från 10.00 - 16.00

Kontakta personal innan.

 

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%