Östermalmstorg

THERE'S A NEW HUB IN TOWN

YOU MIGHT MEET A FRIEND, BUSINESSPARTNER OR THAT CHANGEMAKER YOU'VE BEEN LOOKING FOR.

Öppet vardagar 09.00-16.00. Utöver att sitta på vårt öppna coworking space under dagen, så kommer det även under året att ske aktiviteter på kvällstid och helger. Changers Hub Sture är ditt dagskontor där du kan jobba/plugga, ta möten, ha presentationer, umgås med våra changers eller bara chilla med en kaffe. Ditt home away from home. Varmt välkomna!

HÅLLA EVENT I CHANGERS HUB STURE

Vi har haft alla typer av events; vernissage, pop-up butik, lanseringsevent, yoga-session, salsaklass, konferenser, mingel etc. Med 220 kvm, blanka väggar och möbler som enkelt går att flytta är möjligheterna oändliga.

För mer info om att boka lokalen mejla till: hello@changershub.se

CHANGERS HUB STURE

Grev Turegatan 7

114 46 Stockholm

Öppettider

TILLFÄLLIGT STÄNGT

 

händer i Sture

CREAM

Changers Academy

Privatekonomikurs under sex tillfällen som ger dig makten över dina pengar och din framtid! Dollar dollar bill y'all!

Changers Tech

Changers Academy

Utbildningen Changers Tech ger dig en introduktion till framtidens yrken inom tech.

CHANGERS PRO

Changers Academy

Har du en idé eller ett projekt du vill genomföra? Saknar du den där lilla stora rösten som kan hjälpa dig sortera dina tankar och göra verklighet av din dröm

Vibe på Changers Hub Sture

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%