DÄR TECH och
KULTUR MÖTER
ENTREPRENÖRSKAP

Vi älskar samarbete och Changers Hub skulle inte vara möjlig utan det stöd och kärlek vi får från våra partners. Våra partners är en del av ett innovativt och uppmärksammat sammanhang där man når den unga kraften i förändringens epicentrum inom området där tech och kultur möter entreprenörskap.

Som partner blir du möjliggörare för hundratals unga vuxna att uppnå sina idéer, drömmar och fulla potential.

 

kolla våra cases

Siduri Poli

Kontakta Siduri för att höra 
mer om hur vi kan team:a up!

Siduri@changershub.se

PARTNER

Våra partners är familj <3

Vi team:ar upp med tunga organisationer och företag som delar vår vision om förändring. I våra partnerskap lyfter och stärker vi varandra. Vi skräddarsyr innehåll och aktivering så vi gemensamt kan skapa de bästa förutsättningar för våra medlemmar. 

Tillsammans sätter vi agendan för hur vi ska demokratisera framgång.

SAMARBETEN

We are open for business!

Vi gör även mindre samarbeten för att tillsammans demokratisera framgång. Tex älskar vi att göra workshops med företag och använda våra brains för att lösa era utmaningar.

Tidigare samarbeten har bl.a. varit med Google, ATP Atalier, Botkyrka Kommun och Global Utmaning.

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%