Motion-Still-2018-01-22.GIF
 

Där teknik och kultur möter entreprenörskap

 

Vår styrka och unikitet är vår talangbank med över 1000 unga talanger som brinner för entreprenörskap, innovationer, kultur och att skapa förändring. En talangbank som ni kan få tillgång till. Vi skräddarsyr partnerskapet för att anpassa mot det ni vill ha – och vad vår talangbank är bäst på.

CREATIVE COLLABORATION

Vi team:ar upp med modiga organisationer. Tillsammans sätter vi agendan för hur vi ska demokratisera framgång genom entreprenörskap, tech och kultur. Kreativa koncept och initiativ med starka budskap som skapar förändring. Längre eller korta samarbeten. Viktigast är att vi gör det tillsammans.

Sponsring

Din organisation stöttar Changers Hub verksamhet, idécoachning-program eller inspirationsföreläsningar. Sponsring kräver noll engagemang i form av tid. Så det är perfekt för er som vet att vi är det bästa som hänt Sverige, men är för busy för ett commitment.

take over

Takeover är vår fusion av ett studiebesök och creative lab; ett sätt för organisationer och medlemmar att ta del av varandras idéer, skapa relation och hitta nya knytpunkter.

Tillsammans med er bestämmer vi vad vi ska göra och när. Därefter projektleder Changers Hub resten, medan ni ansvarar för att finnas på plats, hålla innehåll och va den fabulous värd som ni är.

.


från när vi hade en Takeover hos Google

 
 
 Bild/video: Mitt127/KFUM JKS

Bild/video: Mitt127/KFUM JKS


REDO? KONTAKTA OSS.

Kontakta vår samarbetsansvarig Astrid på astrid©changershub.se


 
 
Changers Hub är en organisation som verkligen gör skillnad, som skapar förutsättningar som i förlängningen ger ringar på vattnet, ringar som kan betyda livsviktiga skillnader för väldigt många.
— Lotta Söderström HR Director, Crane Currency
 
 
Changers Hub är en modigt och bra initiativ som på riktigt hjälper människor att vidga sitt perspektiv och sina vyer för att förstå möjligheterna till vad man kan bli i sitt liv.
— Joakim Kempff Innovationschef, Starcom
Changers Hub har en vilja att öppna upp omvärlden för unga och se att det finns mycket annat i omvärlden, samt har en möjlighet att skapa goda möten mellan olika människor och sammanhang.
— Enhetschef unga vuxna, Botkyrka Kommun
 
 

Våra partners