Changers Sports

Behovet av ett stärkt community och nätverk har gjort att vi påbörjat arbetet med en ny typ av accelerator. Changers Sports är bryggan mellan dig och möjligheterna att skala upp och driva din verksamhet professionellt och långsiktigt. Genom visuell kommunikation, branding, coachning, kunskap om möjligheter för dig som elitidrottare samt vårt acceleratorsprogram kommer Changers sport skapa förutsättningar för framväxten av nya rörelser och etablerade organisationer tillsammans med näringslivet.

Changers sports ska verka för en infrastruktur som skapar förutsättningar för näringsliv, civilsamhälle, offentlig sektor och elitidrotten att stärka underrepresenterade grupper inom idrottsrörelsen.

CHANGERS HUB HQ

Rotemannavägen 29

145 57 Norsborg

Öppettider

Måndag - Fredag
Från 10.00 - 16.00

Kontakta personal innan

kontakta oss

Neda Khezerian

Co-founder Changers Sports

Neda@changershub.se

Events

DICE/EA GAMES

TAKEOVER

At EA we create game universes played and loved by people from around the world. Our games spans across playing out your sports fantasies, building your own worlds and fighting across galaxies. EA is the home to FIFA, Madden, Apex Legends, The Sims, Need for Speed and many more.

EMBARK STUDIOS

TAKEOVER

Är du hungrig på att upptäcka gaming tech? Nu har du chansen att få en inblick i Svenska gamingvarumärket Embark Studios. Följ med och spendera en eftermiddag med Embark Studios på deras huvudkontor i Stockholm.

DANIEL ESPINOSA

CHANGERS STORIES

Storyteller och regissör. Daniel Espinosa är mannen bakom Snabba Cash, Safe House och senaste Marvel filmen Morbius. Han kommer till Changers Stories för att berätta om sin resa genom kreativitet och den internationella filmindustrin

MAPEI

CHANGERS STORIES

En grym storyteller och svensk ikon MAPEI, kommer till Changers Hub Alby och berättar om sin resa inom musikbranschen

MARTIN MUTUMBA

STORIES

Mannen, myten, legenden Martin Mutumba gästar Changers Stories i Hjällbo. Före detta AIK fotbollspelare och numera fotbollsikon som gjort sig välkänd och aktuell med självbiografin "Äkta hela vägen"

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%