House of
Independence

Changers Studio är en inspelningsstudio för den växande kulturen av musiker som drömmer om att få kalla sig independent. Changers Studio främjar kulturen av musiker och artisters önskan att arbeta självständigt genom att ge dem utrymme att utvecklas.

Här kan du som producent, låtskrivare eller artist utvecklas i ett professionellt sammanhang med ett community av framåtdrivande musiker som vill jämna ut oddsen och skapa en musikbransch för alla.

Förutom platsen, är en Changers Studio även ett nätverk av likasinnade individer som är hungriga på att ta sin plats inom näringskedjan som är den svenska musiklivet, både på scen och inom branschen. Vi arbetar med att stärka och bygga broar mellan den traditionella musikbranschen och kulturen, genreoberoende, som verkar utanför. Samt omvandla målgruppens erfarenheter till konkret branschkompetens.

Vi erbjuder:

  • Individuell coachning
  • En full utrustad musik och podcast studio öppen varje dag, alla tider på dygnet
  • Camps med etablerade förlag
  • Nätverk
  • Praktik möjligheter

För att gå med i Changers Studio, sker en särskild antagningsprocess.
Mejla kort info, samt musik till Sorraya@changershub.se

För att ta del av podcast studion mejla Sorraya@changershub.se

*ALLT ÄR GRATIS*

Adress

CHANGERS STUDIO
Rotemannavägen 29
145 57 Norsborg

 

Öppettider

ALL DAY, EVERYDAY
MEMBERS ONLY

Kontakta oss

Sorraya Toure

Co-founder Changers Studio

Sorraya@changershub.se

Kurses & Workshops

Money Mgmt Creatives

läs mer

Money Mgmt for Creatives
Changers Hub Alby

Money Management for Creatives är ett koncept framtaget av Somit Fessehazion. Här får du tips och viktig kunskap om hur du planerar och lägger grunder för en hållbar ekonomi som kreatör.

MUSIC MANAGEMENT

läs mer

THE BLUEPRINT: MUSIK MANAGEMENT
Changers Hub HQ

Programmet har ett enkelt mål: att accelerera och stödja unga managers och blivande managers från deras tidiga erfarenheter till en fullt professionell nivå

Sync Your Sh*t

läs mer

The Blueprint: Sync Your Sh*t
Changers Hub HQ

SYNC YOUR SHIT är en grundläggande utbildning som är skapad för att ge dig en omfattande förståelse av music sync, och vad det innebär att koppla musik till olika medieprojekt.

RUN YOUR PUBLISHING

läs mer

THE BLUEPRINT: RUN YOUR PUB
Changers Hub Alby

en utbildning för dig som vill förstå och jobba inom musikförlagbranschen

Events

UNIVERSAL MUSIC GROUP

TakeOver

Vi drar till Universal Music för att få en inblick i deras värld.
Denna takeover är fokus: nätverkande

CREED MEDIA

TakeOver

Är du hungrig på att upptäcka mediabranschen? Nu har du chansen att få en inblick i Svenska mediebolaget Creed Media. Följ med och spendera en eftermiddag på med Creed på deras huvudkontor i Stockholm.

NORTBOUND MUSIC GROUP

TAKEOVER X CAMP

Vi testar nåt nytt. Denna gång åker vi till Northbound Music Group och upptäcker vilka dem är. Changers Studio's medlemmar har förtur till denna TakeOver. Detta är en chans för dig att få en praktisk inblick i hur musikbranschen funkar samt aktivt jobba med dem, upptäcka nya baser, plug-ins och nya arbetssätt. Ett kunskap utbyte som leder till musikskapande.

TEN MUSIC GROUP

MUSIC CAMP: TEN

Ett urval av Changers Studios musiker får chansen att delta på ett två dagars camp med TEN Music Group. Lås in er i studion, och skapa bangers.

MAPEI

CHANGERS STORIES

En grym storyteller och svensk ikon MAPEI, kommer till Changers Hub Alby och berättar om sin resa inom musikbranschen

MUSIKFÖRLÄGGARNA

MUSIC CAMP: MUSIKFÖRLÄGGARNA

Tillsammans med Musikförläggarna och deras medlemsförlag anordnar vi ett två-dagars camp. Ett urval av Changers Studio musiker får chansen att under två dagar, skapa nya band och feta låtar.

RMV PUBLISHING

MUSIC CAMP: RMV PUBLISHING

Ett till camp! Under två dagar åker ett urval av Changers Studios medlemmar till RMV Publishing och skapar tillsammans med deras team.

SPOTIFY

TakeOver

Vi tar över Spotify's headquarterz med våra medlemmar. Ett tillfälle för labbande, nätverkande och att ställa alla frågor! Hosted by: Changers Studio

SALVATORE GANACCI

Changers Stories

Salvatore Ganacci har på senare år tagit sin musik och artisteri till en internationell nivå inte likt någon annan. Nu kommer han till Changers Hub och berättar sin story och kanske avslöjar några hemligheter bakom hans framgång.

MICHELLE KADIR

Changers Stories

Växte upp i Sollentuna och idag är hon Sveriges Queen of Music! Från Spotify, till Universals nystartade digitala avdelning. Lyssna på hennes story

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%