House of
Independence

Changers Studio är en inspelningsstudio för den växande kulturen av musiker som drömmer om att få kalla sig independent. Changers Studio främjar kulturen av musiker och artisters önskan att arbeta självständigt genom att ge dem utrymme att utvecklas.

Här kan du som producent eller artist utvecklas i ett professionellt sammanhang med ett community av framåtdrivande musiker som vill jämna ut oddsen och skapa en musikbransch för alla.

Boka Studio

Sorraya Toure

Verksamhetsledare Studio

Workshops

CREED MEDIA

TakeOver

Är du hungrig på att upptäcka mediabranschen? Nu har du chansen att få en inblick i Svenska mediebolaget Creed Media. Följ med och spendera en eftermiddag på med Creed på deras huvudkontor i Stockholm. Vi är så taggade över denna TAKEOVER.

NORTBOUND MUSIC GROUP

TAKEOVER X CAMP

Vi testar nåt nytt. Denna gång åker vi till Northbound Music Group och upptäcker vilka dem är.Changers Studio's aktiva medlemmar har förtur till denna TakeOver. Detta är en chans för dig att få en praktisk inblick i hur musikbranschen funkar samt aktivt jobba med dem, upptäcka nya baser, plug-ins och nya arbetssätt. Ett kunskap utbyte som leder till musikskapande.

CHSTUDIO X TEN DAY 2

CHSTUDIO X TEN DAY 2

Hey Changers!
Changers Studio medlemmar åker till Ten Music Group och har ett music camp med fokus på skapa kontakt/nätverk, kunskapsutbyte och SKAPA MUSIK. Detta är DAG 2!

CHSTUDIO X TEN DAY 1

CHSTUDIO X TEN DAY 1

Hey Changers!
Changers Studio medlemmar åker till Ten Music Group och har ett music camp med fokus på skapa kontakt/nätverk, kunskapsutbyte och SKAPA MUSIK. Vi kommer i två dagar ha ett camp med Ten Music Group och deras musiker.

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%