House of
Independence

Changers Studio är en inspelningsstudio för den växande kulturen av musiker som drömmer om att få kalla sig independent. Changers Studio främjar kulturen av musiker och artisters önskan att arbeta självständigt genom att ge dem utrymme att utvecklas.

Här kan du som producent, låtskrivare eller artist utvecklas i ett professionellt sammanhang med ett community av framåtdrivande musiker som vill jämna ut oddsen och skapa en musikbransch för alla.

Förutom platsen, är en Changers Studio även ett nätverk av likasinnade individer som är hungriga på att ta sin plats inom näringskedjan som är den svenska musiklivet, både på scen och inom branschen. Vi arbetar med att stärka och bygga broar mellan den traditionella musikbranschen och kulturen, genreoberoende, som verkar utanför. Samt omvandla målgruppens erfarenheter till konkret branschkompetens.

Vi erbjuder:

  • Individuell coachning
  • En full utrustad musik och podcast studio öppen varje dag, alla tider på dygnet
  • Camps med etablerade förlag
  • Nätverk
  • Praktik möjligheter

För att gå med i Changers Studio, sker en särskild antagningsprocess.
Mejla kort info, samt musik till Sorraya@changershub.se

För att ta del av podcast studion mejla Sorraya@changershub.se

*ALLT ÄR GRATIS*

Adress

CHANGERS STUDIO
Rotemannavägen 29
145 57 Norsborg

 

Öppettider

ALL DAY, EVERYDAY
MEMBERS ONLY

Kontakta oss

Sorraya Toure

Co-founder Changers Studio

Sorraya@changershub.se

Kurses & Workshops

SOCIALA MEDIER

läs mer

SOCIALA MEDIER WORKSHOP
CHANGERS HUB ALBY

I denna workshop kommer du att få lära dig om hur sociala medier-landskapet ser ut, hur du identifierar vilka kanaler som är mest relevanta för ditt varumärke

MUSIC MONEY FLOW

läs mer

STIM WORKSHOP
CHANGERS HUB ALBY

Genomgången ger dig first hand knowledge om hur STIM funkar för musiker

Money Mgmt Creatives

läs mer

Money Mgmt for Creatives
Changers Hub Alby

Money Management for Creatives är ett koncept framtaget av Somit Fessehazion. Här får du tips och viktig kunskap om hur du planerar och lägger grunder för en hållbar ekonomi som kreatör.

Events

CREED MEDIA

TakeOver

Är du hungrig på att upptäcka mediabranschen? Nu har du chansen att få en inblick i Svenska mediebolaget Creed Media. Följ med och spendera en eftermiddag på med Creed på deras huvudkontor i Stockholm. Vi är så taggade över denna TAKEOVER.

NORTBOUND MUSIC GROUP

TAKEOVER X CAMP

Vi testar nåt nytt. Denna gång åker vi till Northbound Music Group och upptäcker vilka dem är.Changers Studio's aktiva medlemmar har förtur till denna TakeOver. Detta är en chans för dig att få en praktisk inblick i hur musikbranschen funkar samt aktivt jobba med dem, upptäcka nya baser, plug-ins och nya arbetssätt. Ett kunskap utbyte som leder till musikskapande.

CHSTUDIO X TEN DAY 2

CHSTUDIO X TEN DAY 2

Hey Changers!
Changers Studio medlemmar åker till Ten Music Group och har ett music camp med fokus på skapa kontakt/nätverk, kunskapsutbyte och SKAPA MUSIK. Detta är DAG 2!

CHSTUDIO X TEN DAY 1

CHSTUDIO X TEN DAY 1

Hey Changers!
Changers Studio medlemmar åker till Ten Music Group och har ett music camp med fokus på skapa kontakt/nätverk, kunskapsutbyte och SKAPA MUSIK. Vi kommer i två dagar ha ett camp med Ten Music Group och deras musiker.

MARTIN MUTUMBA

STORIES

Mannen, myten, legenden Martin Mutumba gästar Changers Stories i Hjällbo. Före detta AIK fotbollspelare och numera fotbollsikon som gjort sig välkänd och aktuell med självbiografin "Äkta hela vägen"

MAPEI

CHANGERS STORIES

En grym storyteller och svensk ikon MAPEI, kommer till Changers Hub Alby och berättar om sin resa inom musikbranschen

DANIEL ESPINOSA

CHANGERS STORIES

Storyteller och regissör. Daniel Espinosa är mannen bakom Snabba Cash, Safe House och senaste Marvel filmen Morbius. Han kommer till Changers Stories för att berätta om sin resa genom kreativitet och den internationella filmindustrin

EMBARK STUDIOS

TAKEOVER

Är du hungrig på att upptäcka gaming tech? Nu har du chansen att få en inblick i Svenska gamingvarumärket Embark Studios. Följ med och spendera en eftermiddag med Embark Studios på deras huvudkontor i Stockholm.

DICE/EA GAMES

TAKEOVER

At EA we create game universes played and loved by people from around the world. Our games spans across playing out your sports fantasies, building your own worlds and fighting across galaxies. EA is the home to FIFA, Madden, Apex Legends, The Sims, Need for Speed and many more.

SPOTIFY

TakeOver

Changers Hub i samarbete med kulturdriven utveckling i Botkyrka kommun arrangerar en TakeOver den 13 november.

SALVATORE GANACCI

Changers Stories

Salvatore Ganacci har på senare år tagit sin musik och artisteri till en internationell nivå inte likt någon annan. Nu kommer han till Changers Hub och berättar sin story och kanske avslöjar några hemligheter bakom hans framgång.

Vi är inte ensamma. Det finns de som har kommit före oss. Det finns stängda dörrar som har öppnats, platser vid bord som erbjudits och vägar fram som breddats.. En ny era av drivna, ambitiösa och målmedvetna changers är on the rise men än väntar alltför många på att komma in i möjligheternas rum. Därför nöjer vi oss inte. Därför utmanar vi strukturer och skapar nya på stark och jämlik grund. Där den ena slutar, tar den andra vid, för att sen lämna över till nästa. För varje dag blir vägen bredare, vi blir fler, rummen rymligare och vägen till våra drömmar verkligare.
100%