THERE'S A NEW HUB IN TOWN

 

VÄLKOMMEN ATT jobba, plugga, HÅLLA ett EVENT ELLER BARA slinka förbi för EN KAFFE.

Öppet vardagar 09.00-16.00. Utöver att sitta på vårt öppna coworking space under dagen, så kommer det även under året att ske aktiviteter på kvällstid och helger. Changers Hub Sture är ditt dagskontor där du kan jobba/plugga, ta möten, ha presentationer, umgås med våra changers eller bara chilla med en kaffe eller köpa med en to-go. Varmt välkomna!

HÅLLA EVENT I CHANGERS HUB STURE

Vi har haft alla typer av events; vernissage, pop-up butik, lanseringsevent, yoga-session, salsaklass, konferenser, mingel etc. Med 220 kvm, blanka väggar och möbler som enkelt går att flytta är möjligheterna oändliga. För mer info, snacka med Ignacio i kaffebaren eller släng iväg ett mail till honom på ignacio@changershub.se!

Opening ceremony

Inspobilder

händer i sture

Foto: Ali Pasha,  pashamirdehghani.com

Foto: Ali Pasha, pashamirdehghani.com

Ignacio Barrera Rios
Office Manager ignacio@changershub.se

För mer info eller för att boka Changers Hub Sture, kontakta Ignacio!

VART

Changers Hub Sture
Grev Tureg. 7
114 46 Stockholm

Tunnelbana: Östermalmstorg

ÖPPETTIDER

Månd-fred 9-17

Se Kalendarium för öppna kvällsevent.

Q/A

Här har vi samlat vanliga frågor om vår hub i Sture.

Har Changers Hub flyttat från Alby till Sture?
Nej. Alby är vårt headquarter och kommer alltid att vara vår bas. Däremot har vi öppnat en filial i Sture. Vi har alltså blivit med en till hub.

Vad är det för skillnad på hubbarna?
Vision, metod och organisation är densamma, men innehållet kommer att skilja sig åt. Mestadels av vårt egna innehåll kommer vi att köra i Alby, men i Sture kommer medlemmar få mer utrymme att arrangera egna events.

Vad är syftet med Sture?
Ha en plats i centrala Stockholm för de som inte bor/jobbar i centrala Stockholm. Skapa ett hem här för de som inte känner sig hemma här. Men även ge lite flavour till ett homogen Stureplan.

Hur kan man arrangera saker i hubbarna?
För att arrangera saker i Sture så kontaktar ni ignacio@changershub.se.

Hur mycket kostar det att arrangera saker i hubbarna?
Om man är medlem och representerar sig själv kostar det inget så länge man signar upp på våra värdegrunder. Det finns däremot begränsat antal tillfällen där vi lånar ut lokalen. Ledningen i CH går igenom ansökningar och bestämmer vilka som kan köra.

Om man däremot är ett etablerat företag/organisation/rörelse så kostar det. Pengarna går tillbaka till verksamheten så att än fler oetablerade kan arrangera saker. Tänk Robin Hood.

Vad för typ av saker kan man arrangera i hubbarna?
Det vi ser i kalendern just nu är poetry slams, pop-up butiker, konst- och fotoutställningar, pitch-tillfällen, stormöten etc. Men the sky is no limit, som vi brukar säga.

Om man inte vill arrangera något eller gå på andras arrangemang, vad kan man göra i hubbarna?
Under dagtid är det ett öppet coworking space dit vem som helst kan gå för att arbeta. Vi har pentry. Kontorsplatser. Öppna mötesrum. Allt till ditt förfogande. I Changers Hub Sture har vi dessutom en fullstack kaffebar dit du kan svänga förbi för koffeinkick eller frukostfralla.

Vad är era öppettider?
Changers Hub Sture har öppet vardagar 9-17. Utöver det sker ofta after-hours aktiviteter, men det får du kolla upp i förväg på changershub.se/sture.